Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Μας έδειξαν τις αντιδράσεις των φίλων τους όταν τους ανακοίνωσαν πως περιμένουν μωράκι!


Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Μας έδειξαν τις αντιδράσεις των φίλων τους όταν τους ανακοίνωσαν πως περιμένουν μωράκι!

Η στιγμή που οι ίδιοι έμαθαν πως θα γίνουν γονείς και η ανακοίνωση στα αγαπημένα τους πρόσωπα λίγες εβδομάδες αργότερα!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική τους ζωή καθώς σε μερικούς μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Άρχισε τις προετοιμασίες για τον γάμο και μας έδωσε μία γεύση δείχνοντάς μας τις μπομπονιέρες! [εικόνα & βίντεο]

Η τραγουδίστρια και ο personal trainer, έμαθαν για την εγκυμοσύνη σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, όπου βρίσκονταν στην Καλαμάτα, πριν από μερικές εβδομάδες και μόλις χθες θέλησαν να μοιραστούν με όλους εμάς καρέ καρέ, πως το έμαθαν, την πρώτη φορά που έπρεπε η τραγουδίστρια να κάνει ένεση για τη θρομβοφιλία καθώς επίσης και τις συγκινητικές αντιδράσεις των φίλων και συνεργατών τους. Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανήρτησαν στο κανάλι τους στο youtube: 


 

Tags Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, εγκυος, εγκυμοσύνη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1296 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4292 s // Total time: 2.5587 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X