Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου της!


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου της!

Η αντίδραση της μικρής Μελίνας μόλις συνάντησε τον μικρό της αδερφό και ο λόγος που δεν ήταν στο σπίτι αυτές τις ημέρες.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους υποδέχθηκε στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ, στις 24 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της! [εικόνες]

Η παρουσιάστρια μέχρι την προηγούμενη ημέρα του τοκετού βρισκόταν στο καθημερινό της πόστο στην απογευματινή της εκπομπή.

Η Αριστοτέλους, το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Μαϊου, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό του μωρού της, σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι.

“Είναι ήσυχος. Έχουμε τα πονάκια μας, αλλά είμαστε καλά, μια χαρά είμαστε.  Είναι τώρα η περίοδος που αυτό πρέπει να γίνει. […] Ήταν πάρα πολύ καλή… Ήταν στην κλινική η συνάντηση. Τον φίλησε, τον αγκάλιασε. Σπίτι ήρθε ο πάτσος. Αλλά ήταν μία φορά. Πλέον είμαστε όλο αγκαλιές και φιλιά. Δεν μου έδειξε να έχει ζηλέψει. Του έλεγε “αγαπώ”. […] Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός, Έτυχε που ήταν και το Πάσχα που ήταν μαζί μας, με βοήθησε κι εμένα και κοντά στα μωρά. Ήδη νιώθω εκείνον τον έρωτα της μάνας με τον γιο. Είναι τελείως άλλη φατσούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω (σε ποιον μοιάζει). Σίγουρα έχει τη μύτη του Γιώργου. Η καθημερινότητα μου είναι αποστείρωση, θηλασμός… Η αλήθεια είναι ότι επειδή η Μελίνα είχε μία ίωση, σήμερα θα είμαστε στο σπίτι όλοι μαζί. […] Έκανα πολύ κλάμα αυτές τις ημέρες που έλειπε η Μελίνα από το σπίτι. Από σήμερα που θα τους έχω και τους δύο κοντά μου, δεν με νοιάζει να μένω άυπνη 24ωρα”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει, παράλληλα, όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα με ευχές. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, με αγαπη χριστιανα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3349 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3402 s // Total time: 2.6751 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X