Το Μάιο δίνουμε και πάλι ραντεβού στα στενά της Λεμεσού


Το Μάιο δίνουμε και πάλι ραντεβού στα στενά της Λεμεσού

To Street Life Festival επιστρέφει στους δρόμους της παλιάς Λεμεσού!

Τα The Copy Shop, 2C Design Box, η Advertte και ο Δήμος Λεμεσού φέρνουν για 12η χρονιά το Street Life Festival στους δρόμους της παλιάς Λεμεσού! Φέτος, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 δίνουμε και πάλι ραντεβού στα στενά της πόλης σε Αθηνών και Σαριπόλου!
 
Το Street Life Festival φέτος πραγματοποιείται για 12η συνεχόμενη χρονιά και έχει πλέον γίνει ένας θεσμός για την πόλη της Λεμεσού αφού κάθε χρόνο περίπου 20.000 επισκέπτες από όλο το νησί καταφθάνουν στην πόλη μας για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν στους χώρους που φιλοξενείται το φεστιβάλ.
 
Είναι το πρώτο event στο είδος του και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εναρμονισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ της κουλτούρας και της τέχνης του δρόμου με τον υπόλοιπο κόσμο και την ντόπια αντίληψη και νοοτροπία. Όσο τα χρόνια περνούσαν το Street Life κατάφερε να κάνει το graffiti/street art που είναι η βάση του φεστιβάλ πιο αποδεκτό στο ευρύ κοινό και παράλληλα να χρωματίσει προκαθορισμένα κτίρια και περιοχές που το είχαν ανάγκη. Διαβάστε περισσότερα στο CheckInCyprus.

Tags Street Life Festival, ΜΑΙΟΣ, λεμεσος, go out, Going out, εκδηλωση, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4926 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2643 s // Total time: 2.7569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X