Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την ημερομηνία λήξης των προϊόντων μακιγιάζ! 


Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την ημερομηνία λήξης των προϊόντων μακιγιάζ! 

Πότε καταλαβαίνετε ότι τα αγαπημένα σας προϊόντα δεν είναι πλέον κατάλληλα για χρήση;

Ένας από τους βασικούς κανόνες σχετικά με το make up είναι ποτέ να μην το χρησιμοποιήσετε μετά την ημερομηνία λήξης του, ωστόσο παρατηρείται ότι οι περισσότεροι από εμάς τα χρησιμοποιούμε και μετά τη λήξη τους. Δείτε, ωστόσο, πιο κάτω αναλυτικά, πως θα καταλάβετε ότι ένα προϊόν δεν είναι πλέον κατάλληλο για χρήση. 

Foundations:

Έχουν διάρκεια ζωής 12 με 18 μήνες και εξαρτάται από τη σύστασή του (oil ή water). Θεωρείται ακατάλληλο για χρήση όταν τα έλαια βρίσκονται πάνω πάνω και στην όψη θα είναι ανομοιογενές με ραβδώσεις. 

Mascara:

Με καθημερινή χρήση, το mascara διαρκεί μόλις 3 με 6 μήνες. Όταν αποκτήσει περίεργη μυρωδιά τότε είναι καιρός να το πετάξετε. 

Eyeliner:

Τα υγρά eyeliner έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με το mascara, δηλαδή 3 μήνες, ωστόσο, τα eyeliner σε μορφή μολυβιού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, μέχρι και τρία χρόνια. Πρέπει να το αποχωριστείτε όταν δημιουργηθεί μία λευκή γραμμή, η οποία δεν μπορεί να ακονιστεί. 

Lipstick/Lip Gloss:

Τα κραγιόν και τα lip glosses δεν περιέχουν πολλά βακτήρια που σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσουν από 12 έως 18 μήνες. Όμως, καθώς τα προϊόντα είναι γεμάτα συντηρητικά, έλαια και βιταμίνες, φυσικά θα αρχίσουν να διασπώνται. Όταν αρχίσουν να μυρίζουν περίεργα ή όταν τα κραγιόν αποκτήσουν υφή κιμωλίας τότε δεν είναι πλέον κατάλληλα για χρήση. 
 

Tags make up προιοντα, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3997 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2234 s // Total time: 2.6232 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X