Dior Cruise Collection 2020: Παρουσιάστηκε στο Μαρακές και ήταν μια ωδή στην διαπολιτισμικότητα 


Dior Cruise Collection 2020: Παρουσιάστηκε στο Μαρακές και ήταν μια ωδή στην διαπολιτισμικότητα 

Η Maria Grazia Chiuri πάντρεψε διάφορους πολιτισμούς και παρουσίασε στο Μαρόκο μια από τις ωραιότερες κολεξιόν για τον γαλλικό οίκο Dior.

Στο παλάτι EL Badi στο Μαράκες και υπό το φως εκατοντάδων κεριών παρουσιάστηκε η resort κολεξιόν του γαλλικού οίκου η όποια ήταν μια ωδή στην διαπολιτισμικότητα. H  Maria Grazia Chiuri έσμιξε στοιχεία του ευρωπαϊκού και του αφρικανικού πολιτισμού και δημιούργησε την συλλογή με τίτλο “Common ground”. 

Ο τίτλος αναφέρεται σε ένα απόσπασμα από κείμενο της φεμινίστριας φιλοσόφου Naomi Zack το όποιο εστιάζει στην ικανότητα των γυναικών να βρίσκουν ένα κοινό έδαφος. Έτσι, εκατό δέκα outfits από κερωμένα υφάσματα, πολύχρωμα μοτίβα και ethnic στοιχεία συνέθεταν την νέα resort συλλογή του οίκου Dior. 

Για άλλη μια φόρα η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου χρησιμοποίησε καθαρές, θηλυκές γραμμές, στοιχείο που πάντα χαρακτηρίζει τα κομμάτια που υπογράφει, σχεδιάζοντας κομψές δημιουργίες.

Ωστόσο αυτή τη φόρα, εύκολα διέκρινε κάνεις τις έντονες αναφορές που είχαν τα ρούχα, στην περίοδο Yves Saint Laurent που πέρασε ο γαλλικός οίκος. 

Ο Yves Saint Laurent, είχε αναλάβει τα ηνία του οίκου μετά τον Christian Dior και ο ίδιος θεωρούσε το Μαρακές ως το δεύτερο σπίτι του.


 

Tags Dior Cruise Collection 2020, fashion show, μαρακες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9478 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4113 s // Total time: 3.3590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X