Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ξεκάθαρο ότι πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, καθώς η έντονη κοινωνικότητα, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν. Επικεντρώνεσαι πιθανά στις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή με συνεργάτες σου, καθώς ο εγωισμός μπορεί να σε κατακλίσει. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει τη γοητεία σου και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Σήμερα η γοητεία και ο ερωτισμός σου μαγνητίζουν το ταίρι σου και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσει να καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καθώς η έντονη κοινωνικότητα και ο δυναμισμός σου μαγνητίζουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σε κατακλίσει, κάτι που θα σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Παλεύεις με τραύματα του παρελθόντος που έρχονται στο φως, καλά θα κάνεις όμως να μην αφήσεις τη θλίψη να σε καταβάλει και να οριοθετηθείς μέσω καθημερινών εργασιών που σε αναγκάζουν να γειωθείς. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη λειτουργεί άκρως βοηθητικά σε ότι αφορά παρελθόντα ζητήματα που θέλεις να κλείσεις, καθώς δείχνεις όλη την καλή διάθεση να αφήσεις πίσω σου ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει.

Σήμερα ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ανάγκη να έρθει σε επαφή με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές που θα σε αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ανάγκη να συναναστραφείς τα φιλικά σου πρόσωπα είναι διάχυτη γι’ αυτό και είναι πιθανό να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να εκφράσεις απόψεις και ρηξικέλευθες ιδέες που μπορεί να έχεις. Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες μπορεί να τεθούν ή να αναθεωρήσεις παλιότερους. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα για κοινές δράσεις με φιλικά σου άτομα ως προς στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις που πιθανά να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να θέσεις νέους στόχους με το/η σύντροφό σου, καθώς αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η γοητεία σου είναι αξεπέραστη.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η επαγγελματική σου καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της καριέρας σε ωθούν στο να τρέξεις, παράλληλα όμως αυτό σου δημιουργεί άγχος και μπορεί να εκτονωθείς στους γύρω σου, κυρίως σε πρόσωπα που έχουν σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη ισορροπεί τη διάθεσή σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη αναγνώριση σου ή να προκύψει μέσα από την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου αύξηση ή μπόνους λόγω της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που δείχνεις.

Σήμερα απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορεί να φωτίσουν και την προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ για να καταφέρεις μοναδικά πράγματα στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι θέλεις να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις, να ερωτοτροπήσεις και αυτό σε οδηγεί στο να βρεθείς με παρέες που πιθανά έχεις καιρό να δεις ή μπορεί να σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη απογειώνει τη γοητεία και τον ερωτισμό φέρνοντας στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή βελτιώνοντας αισθητά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα.

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου και να ανανεώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς το ταπεραμέντο σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί, κάτι που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται η νευρικότητα να προέρχεται από ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές προσπάθειες έρχονται στο προσκήνιο. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα τις συμφέρουσες κινήσεις για εσένα, τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και σε επιχειρηματικές κινήσεις, κάτι που θα αποδώσει τα μέγιστα σε επίπεδο εισοδήματος.

Σήμερα το πάθος μπορεί να είναι έντονο, όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανή καχυποψία που θα φέρει σύγκρουση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μοναδικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς ενδιαφέρεσαι να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις που θέλεις να αποφύγεις. Πιθανές είναι οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να προσδώσουν νέες συνεργασίες, καθώς η διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις των άλλων σου δίνει τη δυνατότητα της σωστής αξιολόγησης των προτάσεων. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για εξαιρετικές συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρες για σένα.

Σήμερα μοναδικά μπορείς να περάσεις σήμερα με το ταίρι σου και να μισείς όποια παρεξήγηση μπορεί να υπήρξε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η γοητεία σου είμαι κατά μαχητή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η καθημερινότητα παίρνει άλλους ρυθμούς, καθώς πιθανές ευθύνες και αγγαρείες να φορτώσουν έντονα το πρόγραμμά σου και αυτό βγάζει στην επιφάνεια άγχος, γκρίνια και επικριτική διάθεση για τους γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις βάζοντας γυμναστική ή κάποιο είδος αθλήματος στην καθημερινότητα γιατί μόνο έτσι θα εκτονώσεις αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις πιθανές ευκαιρίες για νέες εργασιακές προτάσεις ή γιατί όχι συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν στην αύξηση του μισθού σου, καθώς η υπηρεσία και η προσφορά σου αναγνωρίζονται.

Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον αφού νιώθεις υπέροχα σε αυτό.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δημιουργεί έντονα την αίσθηση του να παίξεις ερωτικά και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ημέρας. Η παιδικότητα, η χαρά, η αισιοδοξία που αποπνέεις αποτελούν μαγνήτη για τους γύρω σου, καλά θα κάνεις όμως να προσπαθήσεις να μην εγκλωβιστείς στην τάση για να τραβήξεις την προσοχή γιατί αυτό θα ενοχλήσει και θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη εξιδανικεύει την ατμόσφαιρα στις παρέες που θα βρεθείς, πρόσεξε όμως τις υπερβολές, ιδιαίτερα τις σπατάλες γιατί για να περάσεις καλά και να τραβήξεις τα βλέμματα μπορεί να το παρακάνεις.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και ο ερωτισμός κυριαρχούν στη σχέση σου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μαγνητίζεις όπου κι αν βρεθείς και αυτό μόνο νέες κατακτήσεις θα φέρει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που επιθυμείς έντονα είναι να βρεθείς με την οικογένειά σου, να νιώσεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά της οικογενειακής θαλπωρής, να έρθεις σε επαφή με τα κοντινότερα για σένα πρόσωπα που σου δίνουν ασφάλεια. Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο νου σου εντείνοντας την κυκλοθυμία, πρόσεξε γιατί οι συναισθηματικές μεταβολές πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σε ωθεί στο να φτιάξεις ιδανική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο και να υποδεχθείς στα κοντινά σου άτομα παίρνοντας υπέροχα. Πρόσεξε γιατί δεν θα διστάσεις να ξοδέψεις υπερβολικά χρήματα και αυτό μπορεί να κοστίσει στον προϋπολογισμό σου

Σήμερα αφιέρωσε χρόνο για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το/η σύντροφο σου, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανές που θα δημιουργήσουν το αίσθημα της ασφάλειας.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σηματοδοτεί την έντονη ανάγκη σου για να έρθεις σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον, αλλά και να γνωρίσεις νέα άτομα καθώς η ανταλλαγή πληροφοριών για εσένα είναι άκρως σημαντική. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού η διάθεση για διασκέδαση είναι στα ύψη. Η συνοδός της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει το επικοινωνιακό παιχνίδι και την καλή διάθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να είναι για σένα πολύ προσοδοφόρες.

Σήμερα υπέροχες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς το κέφι και το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα γοητεύσουν από το χιούμορ και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τρέχουσες οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια, γι’ αυτό έχεις την ευκαιρία να τους τακτοποιήσεις. Φόβοι και έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς έχεις την τάση να σχετίζεις την προσωπική σου αξία με την οικονομική του ευρωστία, κάτι που καλό είναι να αποβάλεις. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει την καλή διάθεση και το ερωτικό παιχνίδι, παράλληλα όμως εντείνει την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές κάτι που θα οδηγήσει στο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Δείξε προσοχή και σύνεση.

Σήμερα η έξαψη και το ερωτικό παιχνίδι ανάβουν για τα καλά της φωτιάς στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει καθώς το πάθος κυριαρχεί.

Πηγή: e-zwdia.gr

Tags ζωδια, ημερησιες προβλεψεις, προβλέψεις, ΜΑΙΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8464 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3516 s // Total time: 2.1980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X