Μαίρη Συνατσάκη: Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη με τον σύντροφό της! [εικόνες]


Μαίρη Συνατσάκη: Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη με τον σύντροφό της! [εικόνες]

Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της που εντοπίσαμε στα social media! 

Η Μαίρη Συνατσάκη αν και αρκετά ενεργή χρήστης των social media, όπου μοιράζεται πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς της, ωστόσο, επιλέγει να μην δημοσιοποιεί εικόνες που αφορούν στην ερωτική της ζωή και τους εκάστοτε συντρόφους της.

Διαβάστε ακόμα: Αιμιλιανός Σταματάκης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για την Μαίρη Συνατσάκη

Η νεαρή παρουσιάστρια και youtuber, η οποία πρόσφατα ανήρτησε τη μοναδική φωτογραφία με το νέο της σύντροφο Αιμιλιανό Σταματάκη, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα για τις διακοπές του Πάσχα.

Μαζί με τη Συνατσάκη και τον σύντροφό της, βρίσκονται επίσης, οι πολύ καλοί τους φίλοι, Νίκος Μουτσινάς, Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τα δύο της παιδιά, η Ναταλία Γερμανού και η Κατρίνα Τσάνταλη. 

Μέσα από διάφορες αναρτήσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής στα social media από την “απόδραση” της παρέας εντοπίσαμε και μία ομαδική φωτογραφία, όπου σε αυτήν ποζάρουν τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Δείτε στην πιο κάτω gallery όλα τα στιγμιότυπα της παρουσιάστριας από τις διακοπές της που εντοπίσαμε στο instagram: 

Tags μαιρη συνατσακη, Αιμιλιανός Σταματάκης, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, ζευγαρι, Κρητη, ελουντα, Διακοπές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4107 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3607 s // Total time: 2.7714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X