Σε Πασχαλινό κλίμα εδώ στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]


Σε Πασχαλινό κλίμα εδώ στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]

Το νηστίσιμο φαγητό που ετοιμάσαμε με τον Πιέρο στο σπίτι!

Σε Πασχαλινό κλίμα βρισκόμαστε και εμείς τις τελευταίες ημέρες! Το προσπαθούμε δηλαδή! Εδώ το Πάσχα πέρασε!  Ήταν την προηγούμενη εβδομάδα! Το γιορτάσαμε με φίλους εδώ και η αλήθεια περάσαμε πολύ όμορφα. Νιώσαμε και Πάσχα! Αυτό είναι το σημαντικό! 

Αυτή η εβδομάδα όμως είναι η δική μας Μεγάλη Εβδομάδα! Και λίγο πολύ τηρούμε τις παραδόσεις όπως συνηθίσαμε να κάνουμε τόσα χρόνια στην Κύπρο. Τα περισσότερα θα τα πούμε τη Δευτέρα! 

Σήμερα θα σας δείξω μόνο τι μαγείρεψα χθες βράδυ μιας και αρχίσαμε κατά κάποιο τρόπο τη νηστεία! Φιλέτο ψαριού στο φούρνο έφτιαξα με συνοδευτικά γαρίδες και γλυκοπατάτες! 

Εάν το καλοσκεφτούμε μπορούμε πολύ εύκολα να βρίσκουμε λύσεις στη διατροφή μας αφαιρώντας το κρέας. Αυτό μπορούν να μας το εξηγήσουν καλύτερα και οι vegetarian οι οποίοι ανακαλύπτουν μέσα από άλλες τροφές τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός τους ώστε να μην τους λείψει τίποτα!

Κάποτε με τη νηστεία νιώθουμε και εμείς λες και καθαρίζει για λίγο ο οργανισμός μας! Άλλοι νηστεύουν σίγουρα πολύ περισσότερο και άλλοι λιγότερο! Άλλοι μόνο το κρέας και άλλοι πολλά άλλα! Ο κάθε ένας πράττει όπως αυτός νιώθει! 

Αυτό λοιπόν ήταν χθεσινοβραδινό μας δείπνο. Θα σας κρατάω ενήμερους στα instagram stories μου για τα επόμενα!

Φιλιά πολλά και εύχομαι να έχουμε όλοι μας αυτές τις μέρες οικογενειακές και ουσιαστικές στιγμές! 

Καλό Πάσχα!

Xxx

Tags μαρια κορτζια, πασχα, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, celebrities, blog, BLOGGER, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0839 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3307 s // Total time: 2.4145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X