Νικόλας Ιωαννιδης: Απαντά τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή


Νικόλας Ιωαννιδης: Απαντά τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή

Ο παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ μιλά για το αν βρίσκεται αυτή την περιόδο σε σχέση ή όχι; 

Το Νικόλα Ιωαννίδη τον απολαμβάνουμε από τις 20 Απριλίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:00 στις οθόνες μας μέσα από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, στην εκπομπή "Τρείς Λαλούν" Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!" και ανάμεσα σε άλλα μίλησε στο δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. 

Πώς πήρες την απόφαση και απάντησες θετικά για την παρουσίαση της εκποµπής "Τρεις λαλούν"; 
Ο λόγος που είπα το ναι για τη νέα εκποµπή του ΣΙΓΜΑ είναι επειδή κατ' αρχάς καλά ξεκουράστηκα τους τελευταίους µήνες και ήθελα να επιστρέψω, µιας και νιώθω πολύ δηµιουργικός και έτοιµος να δοκιµαστώ σε κάτι καινούργιο. Και σίγουρα ενθουσιάστηκα µε το γεγονός ότι είναι µια καθαρά κυπριακή παραγωγή και µε κυπριακό περιεχόµενο. Και για το τέλος, σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι θα έχει διαδραστικό ρόλο το προσωπικό µου account στο Instagram µαζί µε τους followers µου και τις επικίνδυνες αποστολές που θα µου αναθέτουν.

Σε αγχώνουν τα νούµερα τηλεθέασης να είναι καλά;
Φυσικά και µε αγχώνουν τα νούµερα τηλεθέασης. Να σου πω όµως ότι µε αγχώνουν δηµιουργικά, για να µπορέσω να κατανοώ τι αρέσει στον κόσµο και τι όχι. Και µην ξεχνάς ότι όλες οι δουλειές παγκοσµίως εξαρτώνται από τα νούµερα.

Θα επιµελείσαι το ντύσιµο των συµπαρουσιάστριών σου; 
Έχω να ασκήσω το επάγγελµα του στυλίστα εδώ και δύο χρόνια, οπότε αντιλαµβάνεσαι ότι δεν θα επιµεληθώ το ντύσιµο των συµπαρουσιάστριών µου. Άλλωστε δεν θα µπορούσα να τις πειράξω για το ντύσιµό τους αν το έκανα εγώ. Θα ανυποµονώ πώς και πώς για το ντύσιµό τους, για να µπορέσω να τους τα χώσω στον αέρα.

Γιατί ο Κύπριος τηλεθεατής να δει την εκποµπή "Τρεις λαλούν"; 
Ο Κύπριος τηλεθεατής καλό θα είναι να µας δώσει ψήφο εµπιστοσύνης για τον λόγο ότι είναι µια καθαρά κυπριακή εκποµπή µε απώτερο σκοπό το γέλιο, τη διασκέδαση, την όµορφη κριτική, και θα µπορεί να παίξει αλά κυπριακά µαζί µας κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι; Είσαι σε σχέση;
Όχι, δεν είµαι σε σχέση το τελευταίο διάστηµα.

Πώς είναι ο Νικόλας όταν είναι ερωτευµένος;
Ο Νικόλας όταν είναι ερωτευµένος είναι σε ερωτική υπερένταση. Είµαι σίγουρα πιο δηµιουργικός, πιο κεφάτος, αλλά και πάντα πολύ πιο αγχωµένος για να πάνε όλα καλά. Είµαι εκ φύσεως πολύ δοτικός άνθρωπος, οπότε αντιλαµβάνεσαι τι γίνεται όταν είµαι ερωτευµένος.

Κάνεις ακραία πράγµατα στον έρωτα; Πες µας κάτι που έκανες;
Ακραία πράγµατα γενικά στη ζωή µου κάνω πάντα. Είµαι των άκρων. Δεν είναι ανάγκη να είµαι ερωτευµένος για να κάνω ακραία πράγµατα. Το πιο ακραίο που έκανα ήταν όταν έκλεισα one way εισιτήριο για Γερµανία.
 
Έπεσες στα πατώµατα για έναν έρωτα; Πώς το διαχειρίστηκες; 
Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει πέσει στα πατώµατα για τον έρωτα; Φυσικά και έχω πέσει. Είναι µια διαδραστική χρονική δοκιµασία για έναν ερωτευµένο άνθρωπο, που περνά µε την πάροδο του χρόνου. Τελικά αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός είναι πραγµατικότητα. Και για τον Νικόλα όταν κλείσει ο κύκλος κλείνει οριστικά, χωρίς δράµατα και παιδικές αντιδράσεις.

Στα social media σε βλέπω πολύ τρυφερό µε τη βαφτιστήρα σου. Θα σκεφτόσουν τον εαυτό σου µπαµπά;
Να σου πω την αλήθεια ναι, θα ήθελα να γίνω πατέρας. Δεν περνά µέρα που να µην το σκέφτοµαι και να µη φαντάζοµαι τον Νικόλα πώς θα ήταν σαν πατέρας. Αν θυµάσαι καλά σου είχα πει και στο παρελθόν ότι όνειρό µου ήταν να γίνω νηπιαγωγός. Η βαφτιστήρα µου είναι η κόρη µου και είµαι πολύ τυχερός και ευλογηµένος που έχω µια τέτοια κόρη. Ένα µωρό πανέµορφο στην ψυχή. Και προσεύχοµαι καθηµερινά ο Θεός να της δίνει την υγεία της και να την δω να µεγαλώνει όπως η ίδια θέλει.    

Tags νικολας ιωαννιδης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, τρεις λαλουν, εκπομπη, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2275 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2072 s // Total time: 2.4347 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X