Στο σπίτι του Μάριου Νικολάου και της Τάνιας Γεραλή στη Λεμεσό


Στο σπίτι του Μάριου Νικολάου και της Τάνιας Γεραλή στη Λεμεσό

Δείτε τις εικόνες

Ένα χρόνο μετά τον λαμπερό γάμο τους, ο ποδοσφιαριστής Μάριος Νικολάου και η επιχειρηματίας Τάνια Γεραλή, φωτογραφίζονται για τη "Madame Figaro Κύπρου", στο μοντέρνο τους διαμέρισμα στη Λεμεσό και δηλώνουν στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

"Τους επισκέπτοµαι στο όµορφο διαµέρισµά τους στο κέντρο της Λεµεσού. Η θετική ενέργεια και ο ήλιος βρίσκονται παντού στον χώρο. Από το συγκεκριµένο σπίτι οι δυο τους έχουν να µετρούν χιλιάδες αναµνήσεις. Ο έρωτας που έχουν ο ένας για τον άλλο πλανάται στην ατµόσφαιρα µέσα από τις κινήσεις και τον συντονισµένο τρόπο στην οµιλία τους. Ο Μάριος, ιδιαίτερα περιποιητικός, ετοιµάζει καφέδες για τους τρεις µας, ενώ εγώ και η Τάνια περνάµε κατευθείαν στο κουκλίστικο καθιστικό τους. Κοιτάζονται µεταξύ τους και µου λένε µε δισταγµό ότι δεν είναι συνηθισµένοι να παραχωρούν συνεντεύξεις, όµως αυτό τελικά δεν τους εµποδίζει σε τίποτα από το να είναι απλά ο (χαρούµενος) εαυτός τους. Κι έτσι µε πολλά γέλια και χαλαρή διάθεση αρχίζουν να µου αφηγούνται το love story δύο ανθρώπων, που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια από µια γνωριµία στο Instagram και εξελίχτηκε στον έρωτα της ζωής τους" γράφει η δημοσιογράφος Τάνια Νεοκλέους. 


Socialize
"Πριν από τη γνωριµία µας ζούσαµε δύο παράλληλες ζωές, οι οποίες δεν έτυχε να συναντηθούν σχεδόν πουθενά" λέει η Τάνια όταν της ζητώ να θυµηθεί πώς ξεκίνησαν όλα. "Ο Μάριος, λόγω του ποδοσφαίρου, δεν συνήθιζε να βγαίνει στα µέρη, όπου σύχναζα εγώ και έτσι ήταν αδύνατο να γνωρίζω ποιος ήταν από τη στιγµή που δεν παρακολουθούσα ποδόσφαιρο. Η κουµπάρα µου, από την άλλη, είναι φανατική οπαδός της ΑΕΛ. Το 2012, όταν η οµάδα κατέκτησε το πρωτάθληµα, µε πήγε µαζί της στο σιντριβάνι, όπου γίνονταν οι πανηγυρισµοί και θυµάµαι χαρακτηριστικά που ανεβήκαµε σε ένα ψηλό κτήριο και µου έδειξε τον Μάριο που ήταν πάνω σε ένα λεωφορείο και γιόρταζε. Τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σηµασία" µου λέει γελώντας. Ο Μάριος, από την άλλη, συµπληρώνει ότι η γνωριµία τους τελικά ήρθε αρκετά αργότερα, όταν ο ίδιος προσέγγισε την Τάνια µέσω Instagram. "Είχαµε κάποιους κοινούς γνωστούς, όµως το φλερτ έγινε ηλεκτρονικά. Βλέποντας το προφίλ της, κάτι µέσα µου µού έλεγε ότι αυτήν την κοπέλα έπρεπε οπωσδήποτε να τη γνωρίσω" καταλήγει µε την Τάνια συµπληρώνει ότι "Έδειξα το µήνυµά του στην κουµπάρα µου, η οποία έπαθε πλάκα. Μου είπε, είσαι τρελή; Αυτός είναι ο αρχηγός της ΑΕΛ. Ξεκινήσαµε να βγαίνουµε για φαγητό και τελικά κατάλαβα ότι ήµουν όντως τρελή. Για εκείνον".

Living together
"Από την αρχή της γνωριµίας µας ένιωθα ότι µε την Τάνια υπήρχε κάτι ξεχωριστό. Όταν αρχίσαµε να βγαίνουµε και ήρθαµε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, είδα ότι ανάµεσά µας υπήρχε µια χηµεία, η οποία µε έκανε να καταλάβω ότι αυτή ήταν η γυναίκα που ήθελα στη ζωή µου" λέει ο Μάριος και η Τάνια συµπληρώνει "Αυτός ήταν και ο λόγος που από τις αρχές της σχέσης µας και χωρίς να το φιλοσοφήσουµε ιδιαίτερα, πήραµε την απόφαση να συγκατοικήσουµε. Ήξερα από τον πρώτο καιρό ότι ο Μάριος είναι ο άντρας της ζωής µου, όχι µόνο διότι ήταν ευγενικός και περιποιητικός µε µένα, αλλά αγαπούσε επίσης την οικογένεια και τις φίλες µου. Η µαµά µου από τα πρώτα µας ραντεβού τον είχε λατρέψει. Μετακοµίζοντας µαζί του, όσο αστείο και να ακουστεί, εκείνο που µου έκανε τη µεγαλύτερη εντύπωση ήταν που είχε µονίµως κλειστή την τηλεόραση, ενώ στο δικό µου σπίτι έπαιζε συνέχεια, αλλά και η απίστευτη διάθεσή του από την ώρα που ξυπνάει. ∆εν έχω ξανασυναντήσει άνθρωπο µε τόση ενέργεια, εγώ είµαι λίγο πιο αργοκίνητη το πρωί, θέλω αρκετό χρόνο µέχρι να επικοινωνήσω µε τους γύρω µου. Όµως αυτό είναι που αγαπώ σε εκείνον. Μαζί µε τον Μάριο γνώρισα και τη Μέριλιν, το εννιάχρονο σκυλί του, που έγινε και δική µου κόρη" λέει η Τάνια δείχνοντάς µου τη Μέριλιν που κοιµάται ανενόχλητη δίπλα µας.

Love Actually 
"Η ζωή µου µε τον Μάριο περιέχει µονίµως το στοιχείο της έκπληξης. Πριν από περίπου δύο χρόνια, σε ένα από τα πολλά ταξίδια µας στο εξωτερικό και συγκεκριµένα στο Παρίσι, καθώς απολαµβάναµε τη βόλτα µας στα γραφικά δροµάκια κοντά στον Πύργο του Άιφελ, µε αιφνιδίασε κάνοντάς µου πρόταση γάµου" θυµάται η Τάνια. "Έναν χρόνο µετά παντρευτήκαµε" µου λέει ο Μάριος και συµπληρώνει "Τη θυµάµαι σαν να ‘ταν χθες τη µέρα του γάµου µας, τις προετοιµασίες, τα πάντα. Ένιωθα έτοιµος σε εκείνη τη φάση της ζωής µου, γιατί ήξερα τι θέλω από τον εαυτό µου και από τη ζωή. Το πάρτυ του γάµου µας δεν θα το ξεχάσουµε ποτέ, ήταν µοναδική εµπειρία". Η Τάνια από την άλλη εκείνο που θυµάται είναι πως "Η αγάπη που παίρνεις για κάποιον λόγο εκείνη τη µέρα είναι απίστευτη. Νιώθεις ότι όλοι είναι εκεί και χαίρονται για σένα, µε έναν πολύ γλυκό τρόπο. Ήταν µια πολύ ωραία διαδικασία, την οποία, παρόλο που ως χαρακτήρας είµαι γενικά αγχώδης, την έζησα πολύ χαλαρά. Χορεύαµε όλο το βράδυ, διασκεδάζαµε και γιορτάζαµε την αγάπη µας".

Η Καθηµερινότητα
"Το να µοιράζεσαι τη ζωή σου µε έναν ποδοσφαιριστή είναι δύσκολο σε κάποιους τοµείς, καθώς λόγω του αυστηρού προγράµµατός του δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κάνουµε τα πράγµατα που θέλουµε ή να πηγαίνουµε τόσο συχνά µαζί σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Παρά τις απαιτήσεις του επαγγέλµατός του, όµως, δεν ένιωσα ποτέ µόνη µου ή ότι µπορεί να χρειαστώ τον Μάριο και να µην είναι δίπλα µου" λέει η Τάνια κοιτάζοντάς τον στα µάτια. "Ως ζευγάρι λατρεύουµε τα ταξίδια κι αν υπήρχε η δυνατότητα να το κάνουµε ακόµα και κάθε βδοµάδα θα το κάναµε. Μαζί έχουµε να θυµόµαστε δεκάδες προορισµούς και κάθε φορά είναι σαν να το ζούµε από την αρχή" λέει ο Μάριος. "Είµαστε από τα ζευγάρια που απολαµβάνουµε να κάνουµε πράγµατα και µόνοι µας. Από ένα ταξίδι, µέχρι βόλτες στην πόλη για να βρεθούµε δίπλα στη θάλασσα ή να πάµε για φαγητό και ποτό µέχρι τραπέζι για τους δυο µας στο σπίτι" συµπληρώνει η Τάνια και συνεχίζει "Ο Μάριος µαγειρεύει εξαιρετικά και η αδυναµία του είναι η ιταλική κουζίνα. Φτιάχνει υπέροχες µακαρονάδες, ριζότο, χειροποίητες πίτσες, όλα υπέροχα. Πώς να µην τον ερωτεύοµαι κάθε µέρα;".

Παράλληλες Πορείες
"Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή µου" µου λέει ο Μάριος, όταν η συζήτηση µετακινείται στην καριέρα του. "Έζησα απίστευτες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια, όπως το πρωτάθληµα µε την ΑΕΛ, της οποίας ήµουν αρχηγός, τις στιγµές µε την Εθνική Κύπρου, µε τον Πανιώνιο, αγώνες στην Ευρώπη και χίλιες δυο άλλες εµπειρίες. Κρατώ µόνο τις καλές στιγµές αυτής της πορείας, παρόλο που µπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι κακές µπορεί να είναι περισσότερες και είναι αρκετά πράγµατα σήµερα στον χώρο του ποδοσφαίρου που µε στεναχωρούν και ειδικά ό,τι έχει να κάνει µε την άνιση αντιµετώπιση που τυγχάνουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο είναι ένα µεγάλο σχολείο στη ζωή µου, που µε γέµισε µε εµπειρίες και µε βοήθησε να σκέφτοµαι τα πράγµατα διαφορετικά, να ωριµάσω και να κάνω φίλους ζωής. Αυτήν την περίοδο εξακολουθώ να είµαι στην ΑΕΛ, ενώ κάνω παράλληλα δίπλωµα προπονητή. Το µετά ο χρόνος θα το δείξει. Ο αθλητισµός δεν θα πάψει ποτέ να είναι στη ζωή µου, πάντα θα αθλούµαι και θα γυµνάζοµαι". Η Τάνια από την άλλη, αυτήν την περίοδο έχει γεµίσει τη δική της ζωή µε λουλούδια, µε τα οποία αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελµατικά ανοίγοντας επιχείρηση στο κέντρο της πόλης. "Είχα πάντα µια τρέλα µε τα λουλούδια και τις διακοσµήσεις που µπορεί να κάνει κάποιος µε αυτά. Μέσω του Instagram είδα διάφορους λογαριασµούς, οι οποίοι µε γοήτευσαν και έτσι µαζί µε την αδερφή µου πήραµε τη µεγάλη απόφαση να δηµιουργήσουµε τη δική µας επιχείρηση, την οποία ονοµάσαµε Love you more flower boutique. Στον χώρο µας µπορεί να βρει κανείς τα πάντα, από ανθοδέσµες για πρόταση γάµου µέχρι διακόσµηση για το σπίτι και πάρτυ κάθε είδους. Η δουλειά αυτή γεµίζει τη ζωή µου µε αγάπη και χρώµατα".

Looking Forward
Λίγο πριν τους αποχαιρετήσω τους ζητώ να µου µιλήσουν για το πώς ονειρεύονται το µέλλον τους. "∆εν µου αρέσει συνήθως να τρέχω τόσο µακριά αν και είµαι γενικά προνοητικός ως χαρακτήρας. Θέλω να είµαστε καλά στην υγεία µας και κάποια στιγµή να µεγαλώσουµε και την οικογένειά µας" λέει ο Μάριος µε το βλέµµα του να στρέφεται στην Τάνια. "Να το πάω πολύ µακριά;" µε ρωτά η Τάνια. "Κάποια στιγµή, που θα φτιάξουµε το σπίτι µας και θα έχουµε τα παιδιά µας, νιώθω ότι θα τα παρατήσουµε όλα και θα ταξιδεύουµε απ’ τη µια χώρα στην άλλη. Και είναι τόσο τρελή αυτή η σκέψη, όσο τρελή είναι και η ζωή που ζούµε τώρα µε τα άσχηµα και τα ωραία της".

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ∆ΗΣ / STYLING: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΖΑΠΑΣΙΗ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ ΚΑΛΥΒΙΤΟΥ THE MAKE UP PRO BY BARBARA NIKOLAKAKI / ΜΑΛΛΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Tags Μάριος Νικολάου, τανια γεραλη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8088 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2830 s // Total time: 3.0918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X