Θοδωρής Μαραντίνης: "Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο"


Θοδωρής Μαραντίνης: "Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο"

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή σε κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη που δεν προμήνυαν τον χωρισμό!

Σαν βόμβα έσκασε χθες το απόγευμα, 23 Απριλίου, η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έπειτα από 13 χρόνια δεσμού και εννέα χρόνια ως παντρεμένο ζευγάρι, όπου μέσα από τον γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Το ζευγάρι επέλεξε να αναρτήσει στα social media κοινή ανακοίνωση, όπου μέσω αυτής γνωστοποίησε το γεγονός. 

Πριν από περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι παραχώρησε την πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη “Celebrity Travel”, όπου μέσα από τα λεγόμενά τους δεν είχαμε αντιληφθεί κάποια κρίση στη σχέση τους.

Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο. Επειδή υπάρχει μια κατάρα στα ζευγάρια που κάνουν μαζί τηλεόραση”, δήλωνε τον Φεβρουάριου της προηγούμενης χρονιάς ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είχε πει μεταξύ άλλων: “Δεν έχω βαρεθεί μαζί του ούτε μια μέρα, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατά τη ζωή μας έντονη. Υπάρχουν όμως στιγμές που θέλεις να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν γίνεται... η αλήθεια είναι αυτό που είπε. Είναι πολύ έντονη από όλες τις πλευρές, είναι μια πάρα πολύ παθιασμένη σχέση, θεωρώ καρμική, και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Οπότε μαζί θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε τώρα ή δεν θα είμαστε καθόλου. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί συμβατικά”. 


 

Tags θοδωρής μαραντίνης, σισσυ χρηστιδου, celebrity travel, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3738 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2307 s // Total time: 2.6045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X