Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τι κοινό έχει ο νεογέννητος γιος της με μέλος της οικογένειάς της;


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τι κοινό έχει ο νεογέννητος γιος της με μέλος της οικογένειάς της;

Διπλή η χαρά για την παρουσιάστρια που έγινε μανούλα για δεύτερη φορά νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους, υποδέχθηκαν το πρωί της Τετάρτης, 24 Απριλίου, τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους, τον γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ανδρέας.

Διαβάστε ακόμα: Αριστοτέλους – Εφραίμ: Από αυτούς πήρε το όνομά του ο νεογέννητος γιος τους!

Διπλή η χαρά είναι σήμερα για την οικογένεια της παρουσιάστριας καθώς εκτός από τα γενέθλια του μικρού Ανδρέα, γιορτάζουν και τα γενέθλια του πατέρας της, Γιώργου Αριστοτέλους, όπως διαβάζουμε στο alphanewslive. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ημερομηνία που η παρουσιάστρια θα έφερνε στον κόσμο το μωράκι της ήταν προκαθορισμένη, συνεπώς μπορεί να ήταν επιθυμία του ζυεγαριού ο μπέμπης να έχει ίδια ημέρα γενέθλια με τον παππού του. 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, πατερας, γενεθλια, οικογενεια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7693 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2464 s // Total time: 3.0157 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X