Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 28 Απριλίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 28 Απριλίου 2019;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα!

Κριός

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και συναναστρέφεσαι κυρίως και σήμερα τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς η ανάγκη για επικοινωνία μαζί τους είναι μεγάλη. Οι πρωτοποριακές σου ιδέες μπορούν να εντυπωσιάσουν, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός σε όποιους δεν τις αποδέχονται. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη ευνοεί σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους, σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, αλλά και την προσωπική σου εξέλιξη και προσφορά μέσα σε συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις.

Σήμερα το κλίμα στη σχέση σου είναι εξαιρετικό, καθώς μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να θέσετε από κοινού όνειρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και το τρέξιμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αρκετό και μπορεί να σου δημιουργεί έντονο άγχος. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου ή με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για την προώθηση σχεδίων που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για πιθανές νέες ευνοϊκές προτάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους ορίζοντες στην καριέρα σου.

Σήμερα είναι ιδανικά για να περάσεις όμορφα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα είναι άκρως ευνοϊκή τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και το κέφι συνεχίζει να είναι αμείωτο, καθώς βλέπεις τη ζωή με αισιόδοξη ματιά και αυτό είναι αρκετό για να μην πτοείσαι ψυχολογικά. Σπουδές και σεμινάρια, νομικά θέματα και ζητήματα και επαφές σε σχέση με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σου δίνουν την δυνατότητα να εξελίξεις σχέσεις σε ότι αφορά το εξωτερικό και επαφές που έχεις με πρόσωπα σε αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες θα δώσουν στη ζωή σου άλλη ώθηση.

Σήμερα διασκέδασε με το/η σύντροφό σου και δείξε αυτό που νιώθεις καθώς η μέρα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από παρέες που θα βρεθείς που θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσει θετικότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και η ένταση καλά κρατεί, καθώς ο εκνευρισμός από το πρωί είναι αισθητός και δεν δείχνει να υποχωρεί στο υπόλοιπο της ημέρας. Είναι ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να σκεφτείς καλά επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προωθήσεις οικονομικά σου συμφέροντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνεις επιχειρηματικές κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα για σένα.

Σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα μικρά μπορεί να σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει την ένταση και θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς η ανάγκη για ισορροπίες είναι ξεκάθαρη και είναι αυτή που σε καθορίζει λόγω του έντονου φόβου της μοναχικότητας που έχεις. Η άμεση αντίληψη των ευκαιριών και η διάθεση να ακούς τον άλλον μπορεί να φέρει νέες συνεργασίες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα που θα έχουν τη συμπαντική εύνοια και μπορεί να αποδειχθούν άκρως ευνοϊκές.

Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα και έρωτα κυριαρχεί και είναι αυτή που απογειώνει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της ερωτικής σου ζωής.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και η καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς αλλαγές στο πρόγραμμα και υποχρεώσεις που προκύπτουν στην εργασία εντείνουν την ατμόσφαιρα, προκαλούν άγχος και γκρίνια και αυτό μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη ισορροπεί τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο για την προσωπική σου εξέλιξη ή νέες προτάσεις εργασίας που θα σημάνουν μία νέα πορεία για εσένα.

Σήμερα η καλή διάθεση και η κατανόηση θα βοηθήσουν στο να λύσεις καθημερινά θέματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα είναι άκρως ευνοϊκή και για την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός


Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και ο έρωτας κυριαρχεί, καθώς επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή με πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζεις σε παρέες που θα βρεθείς, καθώς εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό μαγνητίζει τα βλέμματα. Καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ότι αφορά πιθανές δημιουργικές δραστηριότητες σου και συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν για να τις προωθήσεις.

Σήμερα ο έρωτας, το πάθος και η χαρά εναρμονίζονται μοναδικά και μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η αισιοδοξία και η παιδικότητα σου αποτελούν πόλο έλξης για πιθανές νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να συναναστραφείς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια, τρυφερότητα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τάσεις κυκλοθυμίας που μπορεί να προέρχονται από αναμνήσεις του παρελθόντος και πιθανά να χαλάσουν την ατμόσφαιρα της οικογενειακής θαλπωρής που υπάρχει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως με την οικογένεια μέσα από τις οποίες μπορεί να είσαι άκρως κερδισμένος.

Σήμερα η τρυφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί εναρμονίζεται με τη χαρά και την αισιοδοξία και μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα και να σου δημιουργήσει έντονη ασφάλεια και ζεστασιά.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και η διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να φροντίσεις να βρεθείς σε παρέες με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους και να συμμετέχεις σε χαλαρές συζητήσεις που δημιουργούν όμορφες στιγμές. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο μην χάσεις την ευκαιρία να τις προωθήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να πείσεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο και να υπάρξουν νέες σημαντικές και άκρως ευνοϊκές συνεργασίες της ζωής σου.

Σήμερα η διασκέδαση και η θετικότητα κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα απογειώσουν το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον που να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά και αισιόδοξα για εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών που σε απασχολούν, καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Τακτοποίησε λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες γιατί η σταθερότητα του προϋπολογισμού σου είναι σπουδαία για εσένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλαιότερες προτάσεις εργασιακές που να σε ενδιαφέρουν και να σε βοηθούν να κατοχυρώσεις ένα σημαντικό εισόδημα ή την αύξηση του προϋπολογισμού σου.

Σήμερα ο συναισθηματισμός και το πάθος μπορούν να δώσουν τονωτική ένεση στην προσωπική σου ζωή και να εντείνουν την έξαψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει, παράλληλα δεν αποκλείονται και οι επιστροφές από το παρελθόν πολλοί θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιό σου και η ανάγκη σου να εκφράσεις ότι νιώθεις και επιθυμείς γίνεται πραγματικότητα καθώς κυρίως απευθύνεσαι σε συνεργάτες ή στο ταίρι σου για να καλύψουν πιθανές ανάγκες που έχεις. Πρόσεξε γιατί εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις μπορεί να σε εγκλωβίσουν και να δημιουργήσεις κόντρες από το πουθενά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις που θα δρομολογήσουν μία νέα πορεία για εσένα σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα το καλό κλίμα σε βοηθάει εκδηλώσεις ανάγκες αλλά και συναισθήματα στο ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Υδροχόο και η εσωστρέφεια δεν λέει να σε αποχωριστεί, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που ξεπηδούν στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να έχεις ξεκάθαρη και αντικειμενική σκέψη. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός μπορούν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη φέρνει και πάλι στο προσκήνιο πιθανές προτάσεις του παρελθόντος που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη και καθιέρωση στον τομέα που επιθυμείς.

Σήμερα η ανάγκη να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου είναι διάχυτη, παράλληλα η καλή ψυχολογία και η ισορροπία δημιουργούν ιδανικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να επιστρέψουν που θα σηματοδοτήσουν μεγάλη αλλαγή και στην προσωπική σου εικόνα.

Πηγή: e-zwdia.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0714 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4945 s // Total time: 2.5659 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X