Το Πάσχα στο "Άρωμα Βανίλιας" για τα τσουρέκια μας!


Το Πάσχα στο "Άρωμα Βανίλιας" για τα τσουρέκια μας!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την περίοδο του Πάσχα!

Το Πάσχα πλησιάζει και, τα τσουρέκια, τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, οι λαμπάδες και τα δώρα έχουν την τιμητική τους. Τα τσουρέκια, ετοιμάζονται να... πρωταγωνιστήσουν και πάλι και εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτά του "Άρωμα Βανίλιας" δια χειρός Γιάννη. 

Υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα, δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο και αποτελούν αναπόσπαστη λιχουδιά των πασχαλινών γιορτών. Προσφέρονται τόσο σκέτα στην κλασσική εκδοχή τους, όσο και πιο δημιουργικά, γεμιστά με επικάλυψη σοκολάτας, σε μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. 

Για τους λάτρεις της σοκολάτας, ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας προτείνει τσουρέκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού και επικάλυψη σοκολάτας, γέμιση πραλίνας φουντουκιού με καβουρδισμένα φουντούκια και επικάλυψη σοκολάτας και πραλίνας φουντουκιού και με γέμιση πραλίνα με βάφλα και επικάλυψη σοκολάτας. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λαχταριστά τσουρέκια με γέμιση είτε πουρέ από κάστανο, είτε κρέμα χαλεπιανό, είτε κρέμα φράουλας, όλα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας.

Στο ζαχαροπλαστείο θα βρείτε επίσης πασχαλινά καλάθια με τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, σοκολατάκια, μπισκότα, ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες, αλείμματα καραμέλας (spreads)  και άλλα.

Τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά έχουν και αυτά την τιμητική τους αφού αποτελούν ιδανικό δωράκι για το Πάσχα. Για τους μικρούς μας φίλους το "Άρωμα Βανίλιας" έχει φτιάξει πρωτότυπα αυγά - έργα τέχνης σε διάφορα σχέδια, που θα τους ενθουσιάσουν.

Για τους νονούς που έχουν αρχίσει να ψάχνουν τις λαμπάδες για τα βαφτιστήρια τους, το "Άρωμα Βανίλιας" έχει φτιάξει κουτάκια δώρου με λαμπάδα, μπισκότο και σοκολατένια αυγά σε θέματα που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι (λαγουδάκι, πασχαλίτσα, ανεμόμυλο, κτλ).

Στο ζαχαροπλαστείο θα βρείτε επίσης μοναδικά σε γεύση γλυκά, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά ενώ για την περίοδο των νηστειών υπάρχουν και νηστίσιμες επιλογές, όπως η γνωστή πλέον σοκολατίνα γκανάζ στη νηστίσιμη εκδοχή της, το μους βανίλιας, με μους φράουλας και strawberry filling, και η ολοκαίνουρια πρόταση σε μπολ, γκανάζ μαύρης σοκολάτας  με κέικ βανίλιας, black cherries και pistachio. Η ποικιλία σε κορμούς, τούρτες και ατομικά γλυκά ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Θα βρείτε το Άρωμα Βανίλιας, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.


 

Tags Άρωμα Βανίλιας, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, πασχα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0057 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0391 s // Total time: 0.0448 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X