Ετεοκλής Παύλου: Έτσι έμαθε πως περιμένουν μωρό με την Ελένη Χατζίδου! [βίντεο]


Ετεοκλής Παύλου: Έτσι έμαθε πως περιμένουν μωρό με την Ελένη Χατζίδου! [βίντεο]

Αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους πριν τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και μπορεί κανείς να το αντιληφθεί μέσα από τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Το ζευγάρι τους επόμενους μήνες θα έχει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του έρωτά του, την κόρη τους, όπως αποκάλυψε χθες βράδυ μέσα από το instagram η εγκυμονούσα τραγουδίστρια. 

Ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ανακάλυψαν πως περιμένουν μωράκι, λέγοντας:

Έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, όταν ήμασταν σε  ένα νοσοκομείο στην Καλαμάτα. Είχαμε άγχος για το τι είχε η Ελένη, δεν ξέραμε και πονούσε πολύ… Με το που βγαίνει η γιατρός και την βλέπω μέσα στο χαμόγελο και μου λέει “Με το καλό…”, δεν το πίστευα! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να είναι λιγόψυχος και να φοβάται. Εγώ γνώρισα την γυναίκα που ήθελα να περάσω όλη μου την ζωή μαζί και ήμουν έτοιμος από την αρχή να της προσφέρω τα πάντα. Ο έρωτάς μου με την Ελένη, ήταν κεραυνοβόλος… πιο κεραυνοβόλος δεν γίνεται! Θυμάμαι μέχρι και τι φορούσε την πρώτη ημέρα που την είδα”.

Κατόπιν, ο γυμναστής αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4586 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2807 s // Total time: 2.7393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X