Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της και δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε! 


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της και δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε! 

Τι είχε στο γλέντι του γάμου της η παρουσιάστρια – Δείτε το βίντεο!

Με αφορμή την εικόνα που ανήρτησε η Νατάσσα Μποφίλιου από τον γάμο της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Απριλίου, θέλησε να συμβουλεύσει τις μέλλουσες νυφούλες να απολαμβάνουν την ημέρα του γάμου τους, χωρίς να αγχώνονται για τίποτα και έκανε παράλληλα και μία αποκάλυψη για τον δικό της γάμο που μας ξάφνιασε. 

Διαβάστε ακόμα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: “Αν κάποιος θεωρεί ψωνίστικο το γεγονός ότι παντρευτήκαμε στη Μύκονο, πρόβλημα δικό του” 

“Στους γάμους, εκείνη την ημέρα να μην αγχώνεστε ούτε για καλεσμένους, ούτε για το μπουφέ, αν έλειψε το ρέσι […] Βεβαίως είχα στο γάμο μου (ρέσι) και λουκουμάδες […] Γίνεται κυπριακός γάμος και να του λείπει το ρέσι; […] Να το βάλετε γιατί πραγματικά είναι παράδοση και είναι και έθιμο…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ρέσι είναι παραδοσιακό έδεσμα σαν πιλάφι που συνδέεται άμεσα με τον κυπριακό γλέντι του γάμου, κυρίως στην περιοχή της Πάφου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Γαμος, ρεσιν, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0391 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3004 s // Total time: 2.3396 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X