Les Beiges: Ο οίκος Chanel δημιούργησε μια σειρά για εύκολο μακιγιάζ και διαισθητικό


Les Beiges: Ο οίκος Chanel δημιούργησε μια σειρά για εύκολο μακιγιάζ και διαισθητικό

Η κομψότητα του αψεγάδιαστου και χωρίς κόπο μακιγιάζ.

Η σειρά Les Beiges, που ενσαρκώνει τη δίψα για ελευθερία της Gabrielle Chanel και την ακατανίκητη επιθυμία της να ελευθερώσει τη γυναικεία σιλουέτα από τα δεσμά της, απελευθερώνει σε καθημερινή βάση και τις κινήσεις ομορφιάς. Το μακιγιάζ γίνεται εύκολο και διαισθητικό και η μοναδική αποστολή του είναι να ανακαλύψει τη φυσική εκείνη λάμψη που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από υγεία.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


Πρωτοπόρος στις τεχνολογίες της μικρορευστότητας στον τομέα της κοσμετολογίας, η Chanel δημιουργεί το υδάτινο make-up Les Beiges Eau de Teint, το πρώτο υβριδικό make-up με μικροφυσαλίδες χρωστικών.

Αποτέλεσμα μιας καινοτομικής τεχνολογίας, η εξαιρετικά ανάλαφρη υφή του περιέχει 75% νερό και προσφέρει κατά την εφαρμογή υπέροχες στιγμές δροσιάς που χαρίζουν μοναδική αίσθηση ζωντάνιας. Εμπλουτισμένη με ένα φυσικό εκχύλισμα από τον καρπό του οξυφοίνικα (taramindus) που είναι γνωστός για τις ενυδατικές του ιδιότητες, η υδάτινη αυτή υφή χαρίζει άνεση και ενυδάτωση όλη μέρα.

Στην καρδιά των μικροφυσαλίδως σε εναιώρημα, η πολύ ψηλή αγνότητα των χρωστικών χρώματος διατηρείται αναλλοίωτη, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την καλύτερη δυνατή συγγένεια με την επιδερμίδα και την αίσθηση ότι δεν φοράτε τίποτα. Οι φίνες αρωματικές νότες του Νέρολι και η άνεση που προσφέρει η δροσερή υφή του συμβάλλουν σε μια έκρηξη ενέργειας.

ΕΦΕ ΓΥΜΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΜΨΗ ΥΓΕΙΑΣ
Εκτός από τη λειτουργία του make-up προϊόντος, αυτό το υδάτινο και δροσερό make-up χαρίζει ομοιόχρωμη χροιά και εξασφαλίζει με υπέροχη διαφάνεια nude φινίρσμα και φυσική επιδερμίδα.
Το πινέλο που το συνοδεύει, που σχεδιάστηκε ειδικά για να εξασφαλίσει τέλεια εφαρμογή, επιτρέπει στις μικροφυσαλίδες των αγνών χρωστικών να γίνουν ένα με την επιδερμίδα σχηματίζοντας έναν ανάλαφρο και αδιόρατο μανδύα. Οι χρωματικές ατέλειες καλύπτονται ομιόμορφα και η επιδερμίδα γίνεται λεία και αποκτά φωτεινό και υπέροχα φυσικό φινίρισμα. Η χροιά αποκαλύπτει τη δροσιά και τη λάμψη της όμορφης επιδερμίδας που πέρασε μια μέρα στην εξοχή.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Μετά την ιεροτελεστία φροντίδων Chanel, βάζετε στη ράχη του χεριού σας ποσότητα make-up Les Beiges Eau de Teint ίση με φουντούκι και την δουλεύετε με το πινέλο-απλικατέρ. Μοιράζετε στη συνέχεια τηνυφή που μεταμορφώσατε στα διάφορα σημεία του προσώπου και την στρώνετε από μέσα προς τα έξω. Για να ενισχύσετε τη λάμψη και να παρατείνετε το κράτημα του μακιγιάζ ή για να το φρεσκάρετε κατά τη διάρκεια της ημέρας εφαρμόζετε την πούδρα Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το Les Beiges Eau de Teint σαν βάση μακιγιάζ ή για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER - ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ


Όλα ξεκίνησαν με το Les Beiges Health Glow Shee Powder. Πίσω από αυτή την now-cult πούδρα ήταν η επιθυμία να απελευθερωθεί η χροιά από το ρυθμό της εποχής και της μόδας, και να επιδείξει ένα υπαίθριο εφέ όλο το χρόνο. Μια αίσθηση οξυγόνου στο δέρμα. Μοναδική φρεσκάδα. Μια προφανής και απαραίτητη υγιής λάμψη.
Φέτος, το Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder απολαμβάνει μια νέα συλλεκτική συσκευασία περιορισμένης έκδοσης. Διαμορφώθηκε χωρίς SPF, η πούδρα έρχεται σε τρεις αποχρώσεις (N°20, N°30, N°40,) και είναι φωλιασμένη σε μια μπεζ συσκευασία σαν μενταγιόν με μαύρες λεπτομέρειες, υπογραμμένη με το όνομα "Chanel" σε χειρόγραφο στυλ. Μια αυθόρμητη υπογραφή, το ακριβές αντίγραφο αυτού της Gabrielle Chanel, το οποίο βρίσκεται επίσης ανάγλυφο στη σκόνη.

LES BEIGES NATURAL EYESHADOW PALETTE - Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΛΕΤΑ


Η Lucia Pica κατανοεί απόλυτα ποια χρώματα αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του γυμνού δέρματος. Γοητευμένη από την προφανή κομψότητα της συλλογή LES BEIGES, αλλά και με την ευκολία με την οποία εκφράζονται οι αποχρώσεις οι ίδιες στο δέρμα, ονειρεύτηκε ένα νέο τύπο παλέτας. Κάθε μια από τις εννέα φυσικές σκιές ματιών φέρει τα εμφανή αποτελέσματα μια υγιής γήινης λάμψης. Ευάερο μπεζ, ελαφρύ αντανακλαστικό ροζ μπεζ, ωμό κακάο, γυμνό δέρμα, φως του φεγγαριού, ματ χακί, ζεστή σοκολάτα, μεταλλικός χαλκό και σιέννα ... Ένα διάγραμμα χρώματος Pantone εμπνευσμένο από τις ζωντανές επιφάνειες της γης, από πετρωμένους με λάμψη βράχους σε πήλινα γήπεδα με τη μαλακή άμμο και το γόνιμο έδαφος. Τα λάθη είναι αδύνατα. Κάθε ένα από τα εννέα χρώματα είναι συμβατό με όλους τους τόνους του δέρματος, από τους πιο ανοιχτούς στους πιο σκουρόχρωμους.

LES BEIGES HEALTHY GLOW LIP BALM INTENSE - ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΕΣΗ


To Les Beiges Healthy Glow Lip Balm Intense αποχρωματίζει άμεσα την επιδερμίδα προσθέτοντας ένα άγγιγμα ζωντανού χρώματος στα χείλη. Η Lucia Pica τολμά να δημιουργήσει ένα κόκκινο χρώμα του τούβλου εμπνευσμένο από την ομορφιά των πήλινων γηπέδων. Αυτή η εκπληκτική σκιά σχεδιάστηκε φυσικά για να ταιριάζει με όλους τους τόνους δέρματος. Η κρεμώδης υφή της που απλώνεται εύκολα, σύνθετο ενός παραγώγου βιταμίνης Ε και βουτύρου moringa, θρέφει, προστατεύει και τυλίγει τα χείλη με υπέροχη άνεση. Στα χείλη, το χρώμα εμφανίζεται φωτεινό και καθαρό. Το Les Beiges Healthy Glow Lip Balm Intense μπορεί να εφαρμόζεται μόνο του ή σε συνδυασμό με κραγιόν Chanel.

Tags chanel, CHANEL LES BEIGES, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5482 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3537 s // Total time: 2.9019 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X