Εβελίνα Σκίτσκο: Στο κέντρο της Λευκωσίας μαζί με τον αγαπημένο της [βίντεο]


Εβελίνα Σκίτσκο: Στο κέντρο της Λευκωσίας μαζί με τον αγαπημένο της [βίντεο]

Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους!

Η Εβελίνα Σκίτσκο τους τελευταίους μήνες ζει της πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM δέχεται την μία πρόταση μετά την άλλη ενώ πριν λίγους μήνες βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ευγένιο Αντωνίου.

Διαβάστε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη με επώνυμο Κύπριο

Αυτό άλλωστε το παραδέχθηκε και η ίδια στην κάμερα του ilovestyle.com στο ροζ χαλί της 14ης απονομής των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”, όπου κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της και να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, λέγοντας: "Λίγος έρωτας δεν είναι κακό να γίνεται στη ζωή μας. Φυσικά η ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα σου τα φέρει. Μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα ή πολύ πιο αργά από αυτό που θέλεις εσύ. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις καμία ευκαιρία να φεύγει. Αν έχεις βρει το σύντροφό σου και ένα άτομο που σε στηρίζει να μην το αφήσεις".

Σήμερα το μεσημέρι, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί μαζί με την παρέα του, προκειμένου να απολαύσει το γεύμα του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε το βίντεο:

Tags εβελινα σκιτσκο, ευγενιος αντωνιου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7137 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2379 s // Total time: 2.9516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X