Κύπρια παρουσιάστρια στην Αριστοτέλους: "Αν κάνουν τα παιδιά μου κάποιο λάθος δεν έχω κανένα κόμπλεξ να τους εξευτελίσω"


Κύπρια παρουσιάστρια στην Αριστοτέλους: "Αν κάνουν τα παιδιά μου κάποιο λάθος δεν έχω κανένα κόμπλεξ να τους εξευτελίσω"

Αποκάλυψε τι έκανε στον μεγάλο της γιο μπροστά στις δασκάλες και στους συμμαθητές του;

Η Σταυριανή Κωνσταντίνου, παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρώτη Ενημέρωση” του ΡΙΚ, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Απριλίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, αναφέρθηκε και στους δύο της γιους, στο μεγάλωμά τους και σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον μεγάλο της γιο και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

“Είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Αν συμπεριφερθούν λάθος, δεν έχω κανένα κόμπλεξ και κανένα θέμα να τους εξευτελίσω μπροστά σε όλους τους συμμαθητές τους. Αν χρειάζεται να το κάνω, θα το κάνω […] Τον έκανα ρεζίλι μπροστά σε όλο το νηπιαγωγείο. Αλλά μετά από εκείνο δεν το ξανάκανα. Ένιωθα πάρα πολύ άσχημα, αλλά έπρεπε να το κάνω. Είχε πάρει κάτι από το σχολείο που δεν έπρεπε και μου είπε ψέματα ότι του το χάρισαν […] Τον πήρα το πρωί σχολείο, μπροστά σε όλες του τις δασκάλες και καθόμασταν εκεί δύο ώρες μέχρι να ανοίξει το στόμα του και να πει “Απολογούμαι, έκλεψα””, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  

 


 

 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, showbiz κύπρος, gossip, σταυριανη κωνσταντινου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2638 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4000 s // Total time: 2.6638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X