Στα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"


Στα παρασκήνια της μεγάλης βραδιάς των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Σας μεταφέρουμε λίγο από τον παλμό που επικρατούσε στο backstage 

Γυναίκα ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Μια μοναδική γυναίκα που ζωγραφίζει το αύριο με τα πιο φωτεινά χρώματα. Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, ανέδειξε η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Shiseido, σε μία λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 32.580 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2018. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Intercollege.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αποστόλης Τότσικας, που με το πηγαίο ταλέντο τους και τη φιλία που τους ενώνει χρόνια εντυπωσίασαν το κοινό με την παρουσία τους. 

Στην πιο κάτω gallery το ilovestylecom σου μεταφέρει λίγο από τον παλμό που επικρατούσε πριν να ξεκινήσει η λαμπερή εκδήλωση στο πραύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου σε ένα υπέροχο σκηνικό που δημιούργησαν τις εταιρείες RSVP, EVENT LIGHTING DESIGN και SOLOMOU GARDEN CENTRE αλλά και στα παρασκήνια: 

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, Madame Figaro, βραβεια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5502 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3574 s // Total time: 3.9076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X