Η πρωινή μου ρουτίνα! [εικόνες]


Η πρωινή μου ρουτίνα! [εικόνες]

Τι κάνω μόλις ξυπνήσω το πρωί και τι περιλαμβάνει το πρόγευμά μου!

Τι συμπεριλαμβάνει ένα πρωινό ξύπνημα; Ο κάθε ένας από εμάς είναι σίγουρα διαφορετικός! Για παράδειγμα κάποιοι (μέσα σε αυτούς και εγώ) με το που ανοίξουμε τα μάτια μας χρειαζόμαστε σίγουρα έστω και λίγο χρόνο για να επικοινωνήσουμε! Κάποιοι άλλοι, όμως, ξυπνούν έχοντας ήδη ενέργεια. Πως το καταφέρνουν ποτέ δεν κατάλαβα! Τους θαυμάζω όμως! Όπως και να ‘χει... εγώ όπως βλέπετε σήμερα το πρωί ξύπνησα και είχα έτοιμο πρόγευμα! Μαζί με φρέσκο χυμό πορτοκάλι ήταν ομολογουμένως ο καλύτερος συνδυασμός! 

Απολαμβάνοντας λοιπόν το πρωινό μου έξω στο μπαλκόνι μας (μιας και ο καιρός μας ευνοεί τελευταία) είπα να απαθανατίσω τη στιγμή και να τη μοιραστώ μαζί σας! 

Ξέρετε είναι πολύ σημαντικό στη καθημερινότητα μας να έχουμε ένα υγιεινό πρωινό ώστε να παίρνουμε τα απαραίτητα που ζητά ο οργανισμός μας! Και να σας πω κάτι; Αμέσως άλλαξε και η διάθεσή μου! Πήρα ενέργεια που θα με κρατά για όλο το υπόλοιπο της ημέρας! 

Καλή μας μέρα! Όμορφη να είναι και δημιουργική! Και κάντε υπομονή! Κοντά είμαστε σε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο! Φιλάκια πολλά! 

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, πρωινο, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0066 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0325 s // Total time: 0.0392 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X