Ζέτα Μακρυπούλια: Οι λαμπερές δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου που φόρεσε στα 14α βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς"


Ζέτα Μακρυπούλια: Οι λαμπερές δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου που φόρεσε στα 14α βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς"

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν οι δύο παρουσιαστές επί σκηνής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αποστόλης Τότσικας έλαμψαν χθες βράδυ, 16 Απριλίου, στη σκηνή της 14ης απονομής των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”, που παρουσίασε η Shiseido. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε τρεις υπέροχες δημιουργίες που έφεραν την υπογραφή της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, συνδυάζοντάς τα με κοσμήματα Links of London και παπούτσια Shoebox. 

Το look της παρουσιάστριας επιμελήθηκαν όσον αφορά στο hair look ο γνωστός hairstylist, Κωνσταντίνος Κάγκας και το μακιγιάζ ο Chief Make up Artist των BEAUTY LINE, Μιχάλης Ορφανίδης, μαζί με την ομάδα εξειδικευμένων make up artists των καταστημάτων BEAUTY LINE και τα προϊόντα Diego Dalla Palma.

Ο Αποστόλης Τότσικας εμφανίστηκε στη σκηνή με κοστούμι Hugo Boss από τα καταστήματα Timinis και παπούτσια Shoebox συνδυάζοντάς το με ρολόι Links of London. Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το κοινό φορώντας κοστούμι από Mi-Ro Designers. 

Tags ζετα μακρυπουλια, Αποστόλης Τοτσικας, showbiz κύπρος, gossip, μόδα, madame figaro γυναικες της χρονιας 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3327 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4235 s // Total time: 2.7562 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X