Ελένη Χατζίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους δύο μήνες της εγκυμοσύνης της!


Ελένη Χατζίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους δύο μήνες της εγκυμοσύνης της!

“Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου και ο σύντροφός της, Ετεοκλής Παύλου βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους, καθώς σε μερικούς μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Τα πρώτα της λόγια μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της!

Η τραγουδίστρια, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της κύησης. 

“Έχω άγχος στο να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr: 


 

Tags Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, εγκυος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2211 s (231 Queries.) // Parse time: 0.9286 s // Total time: 4.1496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X