Ζέτα Μακρυπούλια – Αποστόλης Τότσικας: Οι πρώτες τους δηλώσεις για την παρουσίαση των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"


Ζέτα Μακρυπούλια – Αποστόλης Τότσικας: Οι πρώτες τους δηλώσεις για την παρουσίαση των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

Η κάμερα του ilovestyle.com βρέθηκε στις πρόβες των βραβείων και οι οικοδεσπότες της βραδιάς μας μίλησαν για τη συνεργασία τους. 

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η λαμπερή απονομή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” που παρουσιάζει η Shiseido, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. 

Η κάμερα του ilovestyle.com βρέθηκε στις πρόβες, χθες το απόγευμα, 15 Απριλίου, όπου οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλης Τότσικας έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή. 

Διαβάστε ακόμα: Στο θέατρο Στροβόλου για πρόβες οι παρουσιαστές των Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018

“Νιώθω σαν στο σπίτι μου και μου αρέσει που θα το κάνουμε αυτή τη φορά με τον Αποστόλη, γιατί είμαστε και φίλοι και συνεργάτες, οπότε έχουμε έναν κοινό κώδικα και πιστεύω αυτό να μας βγει σε καλό πάνω στη σκηνή”, είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια. 

 

 

Κατόπιν, ο Αποστόλης Τότσικας, ανέφερε: “Με την εμπειρότατη Ζέτα και φίλη. Μια χαρά αισθάνομαι. Πολύ χαρούμενος […] Βλέποντας το κείμενο, μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης. Έχει ένα χιούμορ κι εγώ είμαι άνθρωπος του χιούμορ, δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς, οπότε νομίζω θα βοηθήσει πολύ”.  

 


 

 

Tags ζετα μακρυπουλια,Αποστόλης Τοτσικας,Madame Figaro,madame figaro γυναικες της χρονιας 2018,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2613 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3471 s // Total time: 2.6083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X