Η Jo Malone London παρουσιάζει μια νέα συλλεκτική συλλογή αρωμάτων


Η Jo Malone London παρουσιάζει μια νέα συλλεκτική συλλογή αρωμάτων

Υποδεχόμαστε τα νέα Wild Flowers & Weeds, μια συλλογή από συλλεκτικά αρώματα εμπνευσμένα από την ατίθαση βλάστηση της φύσης και τα θαυμάσια άγρια φυτά και λουλούδια που φυτρώνουν κατά μήκος στις όχθες των ποταμών.

Υποδεχόμαστε τα νέα Wild Flowers & Weeds, μια συλλογή από συλλεκτικά αρώματα εμπνευσμένα από την ατίθαση βλάστηση της φύσης και τα θαυμάσια άγρια φυτά και λουλούδια που φυτρώνουν κατά μήκος στις όχθες των ποταμών. Εκπληκτικά δημιουργήματα, ανθίζουν στη γη χωρίς καμιά αιτία ή συνοχή. Το άγγιγμα της τσουκνίδας. Τα κλαδιά της ιτιάς, χαϊδεύουν απαλά το νερό. Η μαγευτική γοητεία του κώνειου, ανάμεσα σε μια πολύχρωμη γκάμα ανθών λούπινου. Απροσδόκητη ομορφιά που παραμονεύει σε κάθε στοιχείο της φύσης.

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε χαρακτηριστικά αρώματα:

Hemlock & Bergamot

Τα χνουδωτά πέταλα του κώνειου, φωτίζονται με άρωμα από περγαμόντο. Ένα επικίνδυνο, όμως απροσδόκητα ευαίσθητο λουλούδι. Παρασύρεται από τη λάμψη της χρυσής μιμόζας και του ολάνθιστου ηλιοτρόπιου. Δροσερό και μοντέρνο, με μια νότα από αγγούρι.

Cade & Cedarwood

Το άρωμα που προσδίδουν τα ζεστά ξύλα στο τζάκι καθώς πέφτει η νύχτα, αναζωπυρώνεται από τη ζεστή, άνετη λάμψη του άγριου κέδρου. Το άρωμα του καπνού αναμειγνύεται με το ξύλο του κέδρου, ενώ παράλληλα συμπληρώνεται με τη δροσερή αίσθηση της αισθησιακής βανίλιας.

Lupin & Patchouli

Θυμίζοντας τις γεμάτες με χρώμα όχθες των καναλιών. Ένα ουράνιο τόξο από άνθη λούπινου, εμπλουτισμένο με πολυτελές τριαντάφυλλο και βαθύ, ανατρεπτικό πατσουλί. Μια απρόσμενη αντίθεση με τη φρεσκάδα του μανταρινιού.

Willow & Amber


Η εκφραστική ιτιά κρέμεται απαλά μέσα στο φρέσκο ​​πρωινό νερό. Αιχμαλωτίζεται μέσα στον ξυλώδη συνδυασμό του κασμιρένιου ξύλου και του καπνιστού βετιβέρ, ενισχυμένο από απαλό, αισθησιακό κεχριμπάρι.

Nettle & Wild Achillea

Το άγγιγμα της τσουκνίδας που ξετρυπώνεται μέσα από τα πεζοδρόμια και ενώνεται με το άγριο, λευκό λουλούδι achillea. Αφρώδες με φωτεινό περγαμόντο. Η πράσινη μυρωδιά που αποπνέει, γίνεται πιο απαλή με μια ελαφριά βάση από ιβίσκο.

Τα αρώματα είναι διαθέσιμα στη συσκευασία των 30ml, διακοσμημένα με σχέδια των βασικών συστατικών του κάθε αρώματος, αντλώντας έμπνευση από ένα παραδοσιακό στυλ ζωγραφικής. Οι πελάτες θα λαμβάνουν ένα συλλεκτικό μεταλλικό κουτί σχεδιασμένο με τα συστατικά του κάθε αρώματος, με την αγορά δύο αρωμάτων ή ολόκληρης της συλλογής.

Tags Jo Malone London, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4057 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2690 s // Total time: 2.6747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X