Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σπάει τη σιωπή του και αναφέρεται πρώτη φορά στα δημοσιεύματα χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια


Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σπάει τη σιωπή του και αναφέρεται πρώτη φορά στα δημοσιεύματα χωρισμού με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Τι είπε ο Κύπριος καλλιτέχνης για τη σχέση του με την παρουσιάστρια και πως σχολίασε τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική και κυπριακή showbiz, για τους οποίους τα δημοσιεύματα πριν από μερικές εβδομάδες ανέφεραν πως είχαν τερματίσει την πολύχρονη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψαν για το σπίτι Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη στην Πάρο οι ελληνικές εκπομπές

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, σχολιάζοντας και το συγκεκριμένο θέμα για πρώτη φορά, λέγοντας: “Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση […] Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός. Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα”.

 

Tags ζετα μακρυπουλια, μιχαλης χατζηγιαννης, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9222 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3515 s // Total time: 2.2737 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X