Κατερίνα Αγαπητού: Η υπέροχη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους για να ευχηθεί στην κορούλα της 


Κατερίνα Αγαπητού: Η υπέροχη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους για να ευχηθεί στην κορούλα της 

Σήμερα η μικρή Μαρίνα έγινε δύο ετών 

Ιδιαίτερη μέρα σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, για την Κατερίνα Αγαπητού αφού η μικρή της κόρη, η Μαρίνα έγινε δύο ετών. Η περήφανη μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που δείχνει την μικρούλα να χαμογελά πολύ γλυκά στο φακό με την ίδια να αναρωτιέται στη λεζάντα που συνόδευε την εικόνα πως πέρασαν τόσο γρήγορα αυτά τα δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το υπονοούμενο on air για την παρουσιάστρια που θα την αντικαταστήσει όταν θα γεννήσει!

Να πούμε ότι η Κατερίνα Αγαπητού αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της αποφάσισε να μην επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα καθώς όπως είπε ήθελε αυτή τη φορά να είναι παρούσα στο μεγάλωμα της μικρής καθώς όταν γεννήθηκε ο μεγάλος της γιος Ηλίας είχε αναλάβει πρωινή καθημερινή εκπομπή με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμες στιγμές μαζί του κάτι που δεν ήθελε να επαναλάβει με το δεύτερο παιδάκι. Να στείλουμε και εμείς με τη σειρά μας τις ευχές μας στη μικρή Μαρίνα και ότι καλύτερο στη ζωούλα της. 


 

Tags Κατερίνα Αγαπητού, διασημοι. gossip, showbiz κύπρος, μαρινα, κόρη, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5671 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3395 s // Total time: 2.9065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X