Πήγα σε ένα μέρος μαγικό! [εικόνες]


Πήγα σε ένα μέρος μαγικό! [εικόνες]

Το ανακάλυψα μετά από δύο χρόνια διαμονής στην Κοπεγχάγη!

Ένα κυριολεκτικά μαγικό μέρος επισκεφτήκαμε την Πέμπτη, 4 Απριλίου! Δεν ξέρω τι να πρωτοπεριγράψω! Πόση ομορφιά και πόση ηρεμία σε ένα μόνο πάρκο (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι).

Ονομάζεται Bispebjerg και μετά από σχεδόν δύο χρόνια διαμονής στην Κοπεγχάγη... τώρα το ανακαλύψαμε! Για να είμαι ειλικρινής πέτυχα κάποιες φωτογραφίες στο instagram. Και λέω δεν γίνεται! Πρέπει να πάμε! Ε, λοιπόν την ίδια μέρα ξεκινήσαμε να το βρούμε! 

Ήταν γεμάτο από κόσμο! Άλλοι χαλάρωναν, άλλοι περπατούσαν, άλλοι χάζευαν την ομορφιά και άλλοι συνεχώς με ένα κινητό ή μια φωτογραφική στο χέρι. (Και εγώ μέσα σε αυτούς... οπωσδήποτε). 

Τόσο πράσινο καιρό είχα να δω! Την παράσταση όμως “έκλεψαν” οι ροζ αμυγδαλιές που κατέκλυζαν ένα μακρύ δρομάκι! Τώρα τέτοια εποχή ήταν και στα καλύτερά τους! Ίσως γι’ αυτό τώρα πολλοί ανακάλυψαν το μέρος! Εμένα με φαντάζεστε έτσι; Ο παράδεισος μου! Ήθελα απλά να μείνω εκεί μέχρι να βραδιάσει!

Μπορώ με ευκολία να πω πως όντως ήταν από τα ωραιότερα μέρη που είδα από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα στην Κοπεγχάγη! Πόσο το λάτρεψα δεν ξέρετε! Ανυπομονώ για την επόμενη φορά!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, blog, BLOGGER, Bispebjerg


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0612 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3686 s // Total time: 2.4298 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X