H Estee Lauder δημιούργησε δυο νέα προϊόντα για άμεση λείανση, φωτεινότητα και προστασία


H Estee Lauder δημιούργησε δυο νέα προϊόντα για άμεση λείανση, φωτεινότητα και προστασία

Πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου τα καταλληλότερα προϊόντα για την επιδερμίδα σου που θα σου προσφέρουν όλα όσα αναζητάς.

Η Estee Lauder παρουσιάζει δυο νέα προϊόντα, το νέο Perfectionist Pro Multi-Defense UV Fluid SPF 45 και το Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel. Το πρώτο προσφέρει προστασία από όλες τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές φθορές όπως οι υπεριώδεις ακτίνες και η ρύπανση και το δεύτερο είναι ένα προϊόν απολέπισης που αναζωογονεί το δέρμα και προσφέρει άμεση λείανση και φωτεινότητα.

Perfectionist Pro Multi-Defense UV Fluid SPF 45

Το νέο Perfectionist Pro Multi-Defense UV Fluid SPF 45 είναι μια ισχυρή θεραπεία που βοηθά στη διασφάλιση της υγιούς ομορφιάς χάρη στην 3-σε-1 σύνθεσή του και προσφέρει την ολοκληρωμένη, ολιστική προστασία της Estée Lauder. Βασισμένη 100% σε μέταλλα, η σύστασή της, δημιουργεί ένα μεταξένιο "πέπλο" προστασίας της από τις ακτίνες UVA / UVB. Η λεπτόρρευστη σύστασή του σε μορφή lotion ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει απαλό και λείο. 

Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

Το κορυφαίο μας αντιοξειδωτικό, το εκχύλισμα Tiger Lily, ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στη διάσπαση της ελαστίνης, ενός βασικού στοιχείου του συνδετικού ιστού. Η σύνθεσή του βοηθά στην αποτροπή εμφάνισης νέων σημαδιών γήρανσης, όπως οι γραμμές, οι ρυτίδες, οι πανάδες και η απώλεια σφριγηλότητας που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.

Άμυνα κατά της εσωτερικής/εξωτερικής ρύπανσης

Πανίσχυρος συνδυασμός 8 αντιοξειδωτικών, όπως το εκχύλισμα Tiger Lily, βιταμίνες C και Ε, ρεσβερατρόλη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, βοηθούν το δέρμα να προστατευτεί από τις βλαβερές συνέπειες της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Η ισχυρή του σύνθεση προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από ρύπους όπως το όζον, ο καπνός, οι υπεριώδεις ακτίνες και η σκόνη.

Προστασία υδρολιπιδικής ασπίδας

Το εκχύλισμα κάκτου ενισχύει την άμυνα του δέρματος, βοηθώντας το να συγκρατεί την υγρασία και να αποτρέπει την αφυδάτωση που προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες όπως ο κλιματισμός, ενώ προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους. Ισχυρά αντι-ερεθιστικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα φυκιών και η καφεΐνη δρουν ενάντια στους ερεθισμούς και βοηθούν το δέρμα να φαίνεται λείο και απαλό. Έτσι, το δέρμα δυναμώνει και μπορεί να προστατευτεί καλύτερα.

Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε το πρωί ως το τελευταίο βήμα της συνήθους διαδικασίας περιποίησης του δέρματός σας. Ανακινήστε το μπουκάλι πριν τη χρήση. Μη λιπαρή σύνθεση. Δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση. Δεν φράζει τους πόρους. Αφήνει το δέρμα πιο λαμπερό και προστατευμένο, δημιουργώντας την ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Για κάθε τύπο δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή.  

Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel 

Προϊόν απολέπισης εμπνευσμένο από επαγγελματίες που αναζωογονεί το δέρμα και προσφέρει άμεση λείανση και φωτεινότητα. Εμπνευσμένο από μία εκ των πιο δημοφιλών δερματολογικών διαδικασιών, τη χημική απολέπιση, η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel 9.9% AHAs + BHA.

Το Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel είναι προϊόν απολέπισης για χρήση στο σπίτι και εμπεριέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό Άλφα Υδροξυοξέων και υαλουρονικού οξέος καθώς και ένα κατοχυρωμένο συστατικό που δρα ενάντια στους ερεθισμούς.

Μετά από μία μόνο χρήση, βοηθά στην επιτάχυνση του φυσικού κυτταρικού κύκλου κάνοντας το δέρμα άμεσα πιο απαλό και λαμπερό. Επιπλέον, κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της υφής και της λάμψης του δέρματος.

Απίστευτα λείο και λαμπερό δέρμα

Αυτό το δυναμικό προϊόν απολέπισης και περιποίησης προσώπου εμπεριέχει 9.9% οξέα φρούτων ΑΗΑ, όπως Γλυκολικά, Τρυγικά και Κιτρικά Οξέα. Σχεδιασμένο να ρυθμίζει μόνο του το βάθος της απολέπισης, αυτό το συμπυκνωμένο μίγμα AHA βοηθά στη διατήρηση της αναζωογόνησης με μεγαλύτερη ισχύ και διάρκεια.

Η σύστασή του περιλαμβάνει και το σαλικυλικό οξύ, ένα δραστικό BHA (Βήτα Υδροξυοξύ), που συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς και βελτιώνει το φυσικό  κυτταρικό κύκλο. Η εμφάνιση των πόρων έχει μειωθεί αισθητά μετά από μία μόλις εβδομάδα, το δέρμα γίνεται απίστευτα απαλό, λαμπερό και λείο.

Ανάλαφρη σύνθεση

Το νέο Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel 9.9% AHAs + BHA προσφέρει μια ήπια και αποτελεσματική εναλλακτική πρόταση απολέπισης για το σπίτι χωρίς να δημιουργεί ερυθρότητα ή ερεθισμό.

Ενώ ορισμένα επαγγελματικά προϊόντα απολέπισης είναι γνωστά για την «επιθετική» τους σύνθεση, το Perfect Pro Instant Resurfacing Peel, ισορροπεί την υψηλή συγκέντρωση σε οξέα φρούτων με υαλουρονικό οξύ και με κόκκινα θαλάσσια φύκια βοηθώντας έτσι τη λείανση του δέρματος, χωρίς να προκαλεί αντιδράσεις (ερεθισμούς και κοκκινίλες).

Serum booster

Αυτό το προϊόν απολέπισης, επιτρέπει στον ορό και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης να απορροφηθούν καλύτερα και γρηγορότερα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Όταν αποτελεί μέρος της περιποίησης, το νέο Perfectionist Pro Instant Resurfacing Peel 9.9% AHAs + BHA βοηθάει το Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment να διεισδύσει 2 φορές πιο βαθιά μετά από μία μόνο εφαρμογή του προϊόντος απολέπισης. 

Οδηγίες Χρήσης: Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το βράδυ, δύο φορές την εβδομάδα. Απλώστε μία λεπτή στρώση σε καθαρό δέρμα. Μετά από 10 λεπτά, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο βαμβάκι για να το αφαιρέσετε και κατόπιν ξεπλύνετε το πρόσωπο με άφθονο νερό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε αντιηλιακό και μειώστε την έκθεση στον ήλιο κατά τη χρήση του, αλλά και για μία εβδομάδα μετά.

Για κάθε τύπο δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή.

Tags estee lauder PERFECTIONIST PRO INSTANT RESURFACING PEEL, estee lauder PERFECTIONIST PRO MULTI-DEFENSE UV FLUID SPF 45, Estee Lauder, estee lauder Perfectionist Pro, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0006 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0394 s // Total time: 0.0399 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X