Stardust: Η νέα συλλογή της Ramona Filip για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019


Stardust: Η νέα συλλογή της Ramona Filip για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

H νέα συλλογή προσδιορίζει το πνεύμα των γκλαμ εξόδων της σεζόν.

Η νέα συλλογή της Ramon Filip χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της έκπληξης… Πολυτελή τούλινα φορέματα στολισμένα με φτερά και κεντημένα με εκατοντάδες κρύσταλλα, συνυπάρχουν αρμονικά με εκλεπτυσμένα, έντονα, θηλυκά κομμάτια. Με μια γερή δόση λάμψης και αίσθηση υψηλής ραπτικής, η συλλογή αυτή της Ramon Filip ντύνει τα πιο ξεχωριστά events.
Αριστοτεχνικά διακοσμημένα, με μια φρέσκια, μοντέρνα προσέγγιση της θηλυκότητας, η νέα συλλογή Ramon Filip με τουαλέτες, πλούσια υφάσματα, πολυτελείς λεπτομέρειες και κομψές σιλουέτες, προσδιορίζει το πνεύμα των γκλαμ εξόδων της σεζόν.

Premium Collection
Η χρωματική παλέτα είναι ήπια και γοητευτική, με απαλό ροζ, μπλε του πάγου, κλασικό ροδακινί, κίτρινο της σαμπάνιας, φωτεινό λευκό και γκρι-ασημί. Λεία, καθαρά σχήματα, παγιέτες και φτερά, στρώσεις από τούλι στολισμένο με κρύσταλλα, συνθέτουν μια μεγαλοπρεπή limited-edition συλλογή που μπλέκει υπέροχα τη χλιδή με τις χαριτωμένες φιγούρες της δεκαετίας του ’20. Την ίδια ώρα, η διακόσμηση γίνεται με τέτοια δεξιοτεχνία, ώστε να προσδίδει στα κομμάτια μια αξιαγάπητη ελαφρότητα που τα τοποθετεί στη σημερινή εποχή. Τα στολίδια και οι παγιέτες παίζουν με το φως και σε βάζουν σε διάθεση για χορό, αλλά δεν προορίζονται μόνο για νυχτερινές εξόδους ξέφρενης διασκέδασης. Οι επιλογές από το ολόλευκο, στολισμένο με κρύσταλλα τούλινο φόρεμα μέχρι το ρομαντικό ριχτό με τις κεντημένες χάντρες, απευθύνονται σε μοντέρνες νύφες που αναζητούν εντυπωσιακά, μοναδικά, πολυτελή, αντισυμβατικά νυφικά για τη δική τους μεγάλη μέρα.

Main Collection
Από την άλλη, οι παστέλ μοβ και έντονες κοραλλί αποχρώσεις πρωταγωνιστούν σε γεμάτα λάμψη κομμάτια από μετάξι Mikado, με αλάνθαστες ραφές, δομημένες σιλουέτες, ασύμμετρες λεπτομέρειες και υπέροχα βολάν. Παράνυμφοι και καλεσμένοι μπορούν να βασιστούν σε αυτή την ξεχωριστή συλλογή για τα πιο ελκυστικά στυλ. Μοναδικά, εφαρμοστά ή με όγκο φορέματα, κυματιστές φούστες, ασύμμετρες μπλούζες και ολόσωμες φόρμες με βολάν, αναλαμβάνουν να χαρίσουν κομψές αλλά απόλυτα θηλυκές εμφανίσεις. Είτε είσαι νύφη, παράνυμφος, καλεσμένη σε γάμο ή, απλά, ένα κορίτσι που αγαπά τα πάρτι, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σου καθώς θα σκορπάς αστερόσκονη σε κάθε βήμα, φορώντας μια δημιουργία Ramon Filip.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.ramonfilip-shop.com

Info: Τηλ. 00357 22879486, e-mail: info@ramonfilip.com, facebook.com/RamonFilipFashioninstagram.com/ramonfiliptwitter.com/ramonfilippinterest.com/ramonafilip

Δείτε στην πιο κάτω gallery όλες τις δημιουργίες...

Tags Ramona Filip, Ραμόνα Φίλιπ, μόδα, στυλ, κολεξιόν, ταση, fashion, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0352 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3273 s // Total time: 2.3625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X