Spring Bloom στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus


Spring Bloom στο ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus

Σε ένα ξεχωριστό και σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και φιλοξενεί νέα brands ομορφιάς και μόδας.

Το πρώτο σε σειρά ανακαινισμένο πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus, επενδύει στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αγοραστικής εμπειρίας μέσα σε ένα ξεχωριστό και σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και φιλοξενεί νέα brands ομορφιάς και μόδας.

Νέα beauty brands όπως Giorgio Armani Beauty, Urban Decay, Nyx Professional Make up, Diptyque Paris, ένα νέο τμήμα Wellness και OPI Nail Bar, καθώς και νέα fashion brands όπως Nak, Attrativo, Τοι & Μοι, Ale, Regalinas, Missguided, Compania Fantastica, Molly Bracken, Adidas Originals, Levis, Gant, Beneto Maretti, Dors και Dirty Laundry ανάμεσα σε άλλα, έχουν αφιχθεί και συμβάλαν στην ολοκλήρωση του πολυκαταστήματος.   

Στο πλαίσιο της επέκτασης του The Mall of Cyprus, το πολυκατάστημα Debenhams φιλοξενεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη, μία σειρά από εορταστικά events σε ομορφιά, μόδα καθώς και παιδικές δραστηριότητες.

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus, το Σάββατο 6 και το Σάββατο 13 Απριλίου και να απογειώσετε το look σας, μέσα από τις συμβουλές και την καθοδήγηση κορυφαίων Κύπριων fashion stylists και makeup artists που θα βρίσκονται από τις 15.00 μέχρι τις 19.00, στη διάθεση του κοινού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Debenhams, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα με DJ και το μοναδικό photobooth Orbitant 360◦. Οι makeup artists Σάββας Σάββα και Ολίβια Κωνσταντινίδου και οι ενδυματολόγοι Ανδρέας Ζεν και Κωνσταντίνος Νατιώτης, θα είναι εκεί για να μοιραστούν σας, μυστικά ομορφιάς και μόδας.

Τις Κυριακές 7 και 14 Απριλίου από την άλλη, μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας μοναδικά εργαστήρια μαγειρικής από τον διακεκριμένο chef de cuisine Γιώργο Ερωτοκρίτου στο Venue café από τις 11.00 μέχρι τις 12.30, φτιάχνοντας τρουφάκια και πασχαλινά μπισκοτάκια. Κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα για τα εργαστήρια μαγειρικής καλώντας στο τηλ. 22002300 καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις εντός καταστήματος και στην ιστοσελίδα www.unique–ermes.com.cy.

Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus -έναν ιδανικό προορισμό- και ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς, μόδας και… απόλαυσης!

https://www.facebook.com/debenhamscyprusofficial/

https://www.instagram.com/debenhamscyprus/

https://www.facebook.com/UniquebyErmes/

https://www.instagram.com/uniquebyermes/

Tags beauty, beauty news, Debenhams, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7821 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2781 s // Total time: 3.0602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X