H Street Art συλλογή του Armani Exchange συνεχίζει για 4η σεζόν με επιτυχία


H Street Art συλλογή του Armani Exchange συνεχίζει για 4η σεζόν με επιτυχία

Eπιλεγμένοι καλλιτέχνες έχουν χρησιμοποιήσει ανδρικά και γυναικεία t-shirts ως καμβά για να παρουσιάσουν τα γκράφιτι και τις εικονογραφήσεις τους.

H limited edition #st_ART συλλογή συνεχίζει με επιτυχία για 4η σεζόν να ενώνει τον κόσμο της Street Art κουλτούρας με το brand Armani Exchange. Αυτή τη σεζόν, επιλεγμένοι καλλιτέχνες έχουν χρησιμοποιήσει ανδρικά και γυναικεία t-shirts ως καμβά για να παρουσιάσουν τα γκράφιτι και τις εικονογραφήσεις τους.

Οι WIA -WhatIsAdam, Francesco Vullo, Kentaro Yoshida, Janice Sung και Maggie Cole είναι τα πέντε ονόματα που επιλέγονται από τη διεθνή σκηνή της Μοντέρνας Τέχνης: Illustrators), και Digital Artists που μέσα από την συλλογή A | X παρουσιάζουν το προσωπικό τους όραμα  μιας σύγχρονης "urban" και "metropolitan" κουλτούρας.

Το project #st_ART είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη και την μόδα μέσα από τη ματιά της νέας γενιάς Street art καλλιτεχνών.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Armani Exchange στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία και στον παραλιακό της Λεμεσού.

 

Tags Street Art, Armani Exchange, fashion, FASHION NEWS, style, trend, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5956 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2670 s // Total time: 2.8626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X