Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 7 Απριλίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 7 Απριλίου 2019;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα!

Κριός

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο και η σκέψη σου γυρίζει περί των οικονομικών θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν και πιθανά να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Σημαντικό είναι για εσένα να περάσεις ήρεμες στιγμές με το σύντροφο ή με κοντινά σου πρόσωπα απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την υπέροχη παρέα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν αποκλείει να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα αυξήσουν το εισόδημά σου, κάτι που θα σε χαροποιήσει πολύ.

Σήμερα το ταίρι σου δείχνει τη διάθεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου καθώς ο συναισθηματισμός και το έντονο ερωτικό στοιχείο διέπουν την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα προκαλέσει συναισθηματική τρικυμία ή πιθανή επιστροφή από το παρελθόν προσώπου που δείχνει να αντιλαμβάνεται απόλυτα αυτό που αποζητάς συναισθηματικά.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να πείσεις τον σύντροφό σου γι’ αυτά που διεκδικείς και το πιθανότερο είναι να τα καταφέρεις, καθώς το πάθος, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζουν. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς βοηθάει το σύντροφό σου στο να αντιληφθεί τις ανάγκες σου και απογειώνει το κλίμα στη σχέση σου.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή ανανεώνοντας την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου επιδιώκει να ικανοποιήσει ότι αποζητάς. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που αντιλαμβάνεται απόλυτα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο κυριαρχεί η έντονη μοναχικότητα και η εσωστρέφεια και αυτό είναι πιθανό να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα ζητήματα που μπορεί σε απασχολούν καθώς το συναίσθημα υπερκαλύπτει τη λογική θολώνοντας τη σκέψη. Ασχολήσου με θέματα της καθημερινότητας που μπορούν να σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στην πραγματικότητα. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς ισορροπεί τη διάθεσή σου και δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σήμερα στιγμές για δύο είναι αυτό που θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες σου, κάτι που αντιλαμβάνεται το ταίρι σου και δεν διστάζει να σου το δώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν δείχνουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν την οποία ερωτική σου ανάγκη.

Καρκίνος


Με τη Σελήνη να βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο πιθανά να επικεντρωθείς το φιλικό σου περιβάλλον και στη συναναστροφή σου με αυτό, όπως και σε ομαδικές προσπάθειες που πιθανά συμμετέχεις δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό για την επίτευξη των κοινών στόχων. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς εντείνει την ανάγκη της διασκέδασης, κάτι που μπορεί να ικανοποιήσεις σε απόλυτο βαθμό με τα φιλικά σου πρόσωπα ή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σου είναι ευχάριστο να συναναστραφείς.

Σήμερα η αισιοδοξία, η χαρά και το ερωτικό παιχνίδι απογειώνει τη σχέση σου και ικανοποιεί απόλυτα ότι αποζητάς από τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από φίλους ή το ευρύτερο περιβάλλον σου που δείχνει να σε καλύπτει απόλυτα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στον Ταύρο και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι υποχρεώσεις μπορεί να σε αγχώνουν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αφήσεις στην άκρη. Κοινωνικές υποχρεώσεις που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου προβολή είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικό κλίμα για συζητήσεις με πρόσωπα που σχετίζονται στην καριέρα σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα η ένταση της δουλειάς μπορεί να μείνει στο περιθώριο και να απολαύσεις ένα βράδυ με έντονο πάθος και έξαψη που θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις που αγγίζουν σε βάθος τις προσωπικές σου ανάγκες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στον Ταύρο εκτοξεύοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι μοναδική ευκαιρία για μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα είναι άκρως ανανεωτική. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς απογειώνει το κέφι και είναι πολύ πιθανό να περάσεις αυτές τις στιγμές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου απολαμβάνοντας την παρέα τους, κάτι που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα.

Σήμερα είναι εξαιρετική μέρα για εσένα και τον σύντροφό σου καθώς αντιλαμβάνεστε εκατέρωθεν τις ανάγκες του άλλου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από παλιούς φίλους ή μακρινούς συγγενείς που νιώθεις ότι αντιλαμβάνεται ότι αποζητάς από τον έρωτα.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο ο εκνευρισμός είναι έντονος και συνάμα αδικαιολόγητος, καθώς πιθανές ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στο προσκήνιο και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε έξοδα που μπορεί να είναι πηγή επιπλέον άγχους για εσένα. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και καταφέρνεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις καθημερινά και οικονομικά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία, αφήνοντας στην άκρη ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου, βάζοντας στο περιθώριο λεπτομέρειες που μπορεί να προβληματίζουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση κατακόρυφα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς ζητήματα μπορεί να προκύψουν που αφορούν συνεργάτες ή το σύντροφό σου και δείχνεις τη διάθεση να δώσεις λύσεις εξισορροπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όποια κατάσταση. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς λειτουργεί άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου και πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις για διασκέδαση με την παρέα σου που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σήμερα είναι εξαιρετική ευκαιρία για σένα και το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός και η έξαψη λειτουργούν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις στο πέρασμά σου και νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά δουλειές και αγγαρείες της καθημερινότητας θέλοντας έτσι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και να σου προκαλούν εκνευρισμό. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, την γκρίνια και την έντονη επικριτική διάθεση και να δημιουργήσεις ένα όμορφο σκηνικό για εσένα και κοντινά σου πρόσωπα στον χώρο σου περνώντας όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Σήμερα μπορείς με μεγάλη ευκολία να λύσεις ζητήματα καθημερινής φύσεως που μπορεί να απασχολούν εσένα και το σύντροφό σου καθώς υπάρχει διάθεση για κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που αντιλαμβάνεται αυτό που ζητάς.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο η διάθεσή σου είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία για να βρεθείς με παρέες διασκεδάζοντας. Το θέατρο, ο κινηματογράφος, η τέχνη κερδίζουν το ενδιαφέρον σου καθώς εκφράζεις άμεσα τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Το βράδυ το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να ξεφαντώσεις σε πάρτι ή κάποια κοινωνική εκδήλωση που είσαι καλεσμένος, απολαμβάνοντας την παρέα του/ης συντρόφου και των στενών σου ανθρώπων.


Σήμερα η επικοινωνία και το πάθος εναρμονίζονται και νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το ιδανικό ταίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από νέες γνωριμίες που θα κατακλύσουν την ημέρα θα υπάρξει το κατάλληλο πρόσωπο που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και δείχνει διάθεση να τις ικανοποιήσει.

Υδροχόος

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία είναι διάχυτα σήμερα, με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο και να εντείνει την αίσθηση για ασφάλεια και τρυφερότητα που αποζητάς. Η συναναστροφή με την οικογένειά σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς πιθανά να φέρει στο επίκεντρο συζητήσεις με οικεία πρόσωπα σε σχέση με οικονομικά θέματα που θα έχουν εξαιρετική εξέλιξη για εσένα, κάτι που θα σε γεμίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Σήμερα είναι μοναδική ευκαιρία να επιδιώξεις να βρεθείς με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις έντονα ρομαντικό και τρυφερό κλίμα που θα λειτουργήσει απογειωτικά για σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πιθανή είναι η νέα γνωριμία που θα αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σου στο κοντινό περιβάλλον σου, στην επικοινωνία που θέλεις να έχεις μαζί τους και στο πως μπορείς να δώσεις λύσεις σε πιθανά θέματα που τους απασχολούν. Κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και συναθροίσεις σου δίνουν την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων που σου προσφέρει νέες γνώσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν έντονο εμπορικό και οικονομικό ενδιαφέρον για εσένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία για σημαντικά κέρδη.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει απόλυτα. Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο γίνεται μαγνήτης για νέες γνωριμίες.

Πηγή: e-zwdia.gr

Tags ζωδια, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3464 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3995 s // Total time: 2.7459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X