Ένα τριήμερο με τις φίλες μου στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]


Ένα τριήμερο με τις φίλες μου στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]

Ήρθαν ξαφνικά κάνοντάς μου έκπληξη για τα γενέθλιά μου!

Φιλία! Είναι μεγάλη λέξη με ευρεία έννοια! Δύσκολα βρίσκεις λόγια να την εξηγήσεις! Τη νιώθεις όμως!

Τρείς από τις καλύτερες μου φίλες ταξίδεψαν μέχρι την Κοπεγχάγη για να γιορτάσουν μαζί μου την ημέρα των γενεθλίων μου! Ξαφνιάστηκα πολύ δεν το περίμενα καθόλου! Ήταν σίγουρα από τις ωραιότερες εκπλήξεις τις ζωής μου! Γιατί είναι όμορφο τέτοια μέρα να έχεις μαζί σου άτομα που αγαπάς και χαίρονται με τη χαρά σου!

Χθες, λοιπόν, 1 Απριλίου, τις αποχαιρέτησα και δώσαμε ραντεβού σε λίγο καιρό στην Κύπρο! Πριν από αυτό όμως προλάβαμε να κάνουμε βόλτες σχεδόν στη μισή Κοπεγχάγη! Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες. Μάλλον γιατί περνούσαμε υπέροχα! Αλήθεια όμως μέσα σε τρείς μέρες καταφέραμε να δούμε και να περπατήσουμε αρκετά! Εγώ κάθε φορά που μας επισκέπτεται κάποιος δικός μας ανακαλύπτω και καινούργια μέρη. Οπόταν δημιουργικά περνάω και εγώ τις ώρες μου! 

Εδώ βλέπετε μερικές από τις αμέτρητες φωτογραφίες που βγάζαμε καθημερινά! Ένιωθα και εγώ λες και πρώτη φορά βρισκόμουν εδώ! Έφυγαν όμως κατενθουσιασμένες με πολύ θετικά σχόλια για την Κοπεγχάγη! 

Με έκαναν χαρούμενη που ήρθαν και τις ευχαριστώ για ακόμα μια φορά! Ήταν από τις ωραιότερες μέρες μου εδώ στην πανέμορφη αυτή πόλη! 

Καλό μας μήνα!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, ΦΙΛΕΣ, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0181 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3708 s // Total time: 2.3889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X