Άντρεα Κυριάκου: Μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της και ξεσπάει για τα κακοπροαίρετα σχόλια!


Άντρεα Κυριάκου: Μας δείχνει το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της και ξεσπάει για τα κακοπροαίρετα σχόλια!

Τα σχόλια που δέχθηκε η Άντρεα Κυριάκου για τα κιλά της μετά τον ερχομό του μωρού της και το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Άντρεα Κυριάκου, είναι από τις γυναίκες που κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, προκαλώντας ενδεχομένως κάποια αρνητικά σχόλια, για τα οποία θέλησε να τοποθετηθεί και στο παρελθόν μέσα από συνεντεύξεις της αλλά και πριν από μερικές ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Μάθαμε πως φωνάζουν χαϊδευτικά το γιο τους ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου 

Το πανέμορφο μοντέλο, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, κάτω από βίντεο που πόσταρε, αναφέροντας: “Throwback στην 1η μου φωτογράφηση ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη! Κρινόμαστε τόσο αυστηρά για το κορμί μας, είτε μας μείνουν "παραπανίσια" κιλά μετά την εγκυμοσύνη, είτε χάσουμε περισσότερα και από αυτά που βάλαμε! Ότι και να κάνεις πίστεψε με θα βρεθούν οι κακοπροαίρετοι που θα σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν την ιστορία σου! Η δικιά μου; Ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη είχα το σώμα μου πίσω, ίσως και νωρίτερα... 5 μήνες μετά προσπαθώ να βάλω κιλά και να πάω πίσω σε αυτό. Επειδή λαμβάνω δεκάδες μηνύματα για το πόσο θα ήθελαν να έχαναν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους τόσο νωρίς όσο εγώ, και άλλα που με συμβουλεύουν να φάω (τους προκαλώ να φάνε για μια μέρα όσο εγώ)... θα πω μόνο αυτό... Η καθεμία μας δίνει τη δίκη της μάχη για να πετύχει αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα, αλλά όπως και να είναι το σώμα μου στα μάτια των άλλων, για εμένα θα είναι πάντα ιερό... θα του είμαι μια ζωή ευγνώμων γιατί φιλοξένησε την ζωή μου όλη για 9 μήνες και αν είμαι τυχερή θα φιλοξενήσει ξανά ότι πιο πολύτιμο μπορεί να μας χαρίσει ο Θεός. Για αυτόν το λόγο και μόνο φροντίστε το όπως του αξίζει, όχι για να δείχνετε όμορφες, αλλά για να είστε υγιής και γερές για τα μωρά σας!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Throwback στην 1η μου φωτογράφηση ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη! Κρινόμαστε τόσο αυστηρά για το κορμί μας, είτε μας μείνουν «παραπανίσια» κιλά μετά την εγκυμοσύνη, είτε χάσουμε περισσότερα και από αυτά που βάλαμε! Ότι και να κάνεις πίστεψε με θα βρεθούν οι κακοπροαίρετοι που θα σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν την ιστορία σου! Η δικιά μου; Ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη είχα το σώμα μου πίσω, ίσως και νωρίτερα... 5 μήνες μετά προσπαθώ να βάλω κιλά και να πάω πίσω σε αυτό ?? Επειδή λαμβάνω δεκάδες μηνύματα για το πόσο θα ήθελαν να έχαναν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους τόσο νωρίς όσο εγώ, και άλλα που με συμβουλεύουν να φάω (τους προκαλώ να φάνε για μια μέρα όσο εγώ)... θα πω μόνο αυτό... Η καθεμία μας δίνει τη δίκη της μάχη για να πετύχει αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα, αλλά όπως και να είναι το σώμα μου στα μάτια των άλλων, για εμένα θα είναι πάντα ιερό... θα του είμαι μια ζωή ευγνώμων γιατί φιλοξένησε την ζωή μου όλη για 9 μήνες και αν είμαι τυχερή θα φιλοξενήσει ξανά ότι πιο πολύτιμο μπορεί να μας χαρίσει ο Θεός. Για αυτόν το λόγο και μόνο φροντίστε το όπως του αξίζει, όχι για να δείχνετε όμορφες, αλλά για να είστε υγιής και γερές για τα μωρά σας! #postpartumbody #postpartum #1monthpostpartum #afterpregnancy #loveyourbody #momlifeisthebestlife #beproud

A post shared by Άντρεα Κυριάκου ? (@andrea_kyriakou) on


 

Tags αντρεα κυριακου, κιλά, εγκυμοσύνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3179 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2305 s // Total time: 2.5484 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X