Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της Άγγελο στη γέννηση της μικρής Μαρίνας! 


Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της Άγγελο στη γέννηση της μικρής Μαρίνας! 

Ο απολαυστικός διάλογος που είχαν και τα δάκρυα της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο να γιορτάζει τη σημερινή ημέρα, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τη μικρή Μαρίνα, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο. 

Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής, 29 Μαρτίου, ανήρτησε μία υπέροχη φωτογραφία του μεγάλου της γιου Άγγελου να έχει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη Μαρίνα.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Τα τρυφερά της λόγια on air για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας! [βίντεο]

Η Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον 12χρονο τότε Άγγελο, λέγοντας: “Ο Άγγελος περίμενε, μου έλεγε “δεν πιστεύω να γεννήσεις και να μην είμαι εγώ εκεί, μαμά μου;” Και του έλεγα “ τα μικρά παιδιά δεν μπορώ να τα φέρω στο μαιευτήριο, εκεί που γεννάνε οι γυναίκες, αλλά εσύ, επειδή είσαι μεγάλος σου υπόσχομαι θα έρθεις. Μόνο μη μου έρθεις με τις φόρμες και τα μαλλιά έτσι… Καλέ ντύθηκε γαμπρός, και μόλις τον είδα και δεν ήξερα για ποιον να κλάψω περισσότερο, για τον γιο μου που τον είδα και μου φάνηκε άντρας ή το μωρό που γέννησα και πήγαν όλα καλά. Καλέ, μπήκε σαν γαμπρός, με μια ανθοδέσμη να…”


 

Tags ελενη μενεγακη, Αγγελος, μαρινα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2915 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4705 s // Total time: 3.7620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X