Πάνος Μυλωνάς: Ο γυμναστής των Κύπριων επωνύμων 


Πάνος Μυλωνάς: Ο γυμναστής των Κύπριων επωνύμων 

Πήγαμε στο γυμναστήριο του, όπου εκείνη τη στιγμή έκανε personal training στην Άνδρεα Φραγκούδη και τον Ράι Χριστοφόρου. 

Από το 2014 έχει δικό του γυμναστήριο στη Λεμεσό, προσφέροντας στους εκλεκτούς πελάτες του το Functional training, ένα είδος γυμναστικής που συνδυάζει δυο και τρεις μυικές ομάδες στην ίδια άσκηση, που σε συνδυασμό με υψηλή ένταση αποφέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα, γιατί αυξάνει πολύ τον μεταβολισμό με μια καλή διατροφή.

Ο Πάνος Μυλωνάς είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται, μεταξύ άλλων, για τη  γυμναστική τους ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Έμιλυ Γιολίτη, η Ελίνα Θεοδότου, ο Ράι Χριστοφόρου, η Άνδρεα Φραγκούδη και πολλοί άλλοι. "Πιστεύω η απόλυτη αφοσίωσή μου στον στόχο είναι αυτό που κάνει τους πελάτες να με εμπιστευτούν. Ασχολούμαι με personal και semi personal γιατί θέλω να αφοσιώνομαι στις ανάγκες των πελατών μου, να τους δίνω την ανάλογη σημασία για να παίρνω το επιθυμητό αποτέλεσμα", λέει ο ίδιος στο περιοδικό "ΟΚ!" τη στιγμή που δίνει οδηγίες στον Ράι Χριστοφόρου και την Άνδρεα Φραγκούδη για τη γυμναστική τους.

Ο Κύπριος personal trainer δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τη στιγμή της δουλειάς του τον βλέπεις απόλυτα αφοσιωμένο στο να γίνονται σωστά και στο 100% όλες οι ασκήσεις. 

Tags παυλος μυλωνας, γυμναστης, υγεια, health, fitnees, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9469 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4116 s // Total time: 4.3585 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X