Ο χώρος που ζούμε και κοιμόμαστε αλλάζει!


Ο χώρος που ζούμε και κοιμόμαστε αλλάζει!

Προϊόντα ύπνου, έπιπλα, αξεσουάρ σπιτιού και κήπου που ακολουθούν τον σύγχρονο σχεδιασμό και την απλότητα. Όλα όσα χρειάζεται ένας χώρος για να μας κάνει να νιώθουμε... σπίτι μας. Αυτά προσφέρει η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK, στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου στο πρώτο της κατάστημα που ανοίγει στις 6 Απριλίου, στο Nicosia Mall.

Το DNA του σκανδιναβικού design χαρακτηρίζεται από μια ξεχωριστή μινιμαλιστική τάση που συνδυάζει μοντερνισμό και λειτουργικότητα. Αισθητική και απλότητα σε εξαιρετικά καλές τιμές. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αποτυπώνονται σε κάθε προϊόν, το οποίο ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες των πελατών για ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση.

Ποια είναι η JYSK;

Το 1979, ο Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας με έναν στόχο: να προσφέρει στον καθένα μοναδικά σκανδιναβικά προϊόντα που θα τον εμπνέεουν να ζει και να κοιμάται καλύτερα! «Στη JYSK, είμαστε περήφανοι για τη σκανδιναβική μας κληρονομιά που διαχέεται στην κουλτούρα, τις αξίες και το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζουμε», όπως δηλώνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

Τι σημαίνει JYSK;

Το όνομα δεν είναι τυχαίο! Η λέξη JYSK αναφέρεται σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε προέρχεται από τη δανική χερσόνησο Jutland. Επίσης, σχετίζεται με τις έννοιες της ταπεινότητας, της αρτιότητας και της ειλικρίνειας. Ο ιδρυτής της JYSK, Lars Larsen, κατάγεται από τη Jutland και η φιλοσοφία του βασιζόταν πάντα στις συγκεκριμένες αξίες.

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας επιλέγει τη JYSK!

«By appointment to the Royal Danish Court». Ο τίτλος που η JYSK κατέχει, απονέμεται σε πρόσωπα και εταιρείες που έχουν πολύχρονη συνεργασία με τη βασιλική αυλή, είναι οικονομικά αξιόπιστες και έχουν καλή φήμη. 

Η αλυσίδα καταστημάτων JYSK παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα και στις εξαιρετικές καθημερινές προσφορές προς τον πελάτη, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της.

Σήμερα μοιράζεται τις ίδιες αρχές και τη σκανδιναβική κουλτούρα με τον υπόλοιπο κόσμο: Ο όμιλος JYSK μετρά περισσότερα από 2,700 καταστήματα σε 51 χώρες!

Οι πρώτοι 100 πελάτες που θα ψωνίσουν από το JYSK την 1η μέρα λειτουργίας του, το Σάββατο 6 Απριλίου, θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές.

www.jysk.com.cy

Tags Jysk, Design, nicosia mall, Διακοσμηση, Σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5318 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4002 s // Total time: 2.9320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X