Χρήσιμες συμβουλές για τέλεια κάλυψη με διάρκεια


Χρήσιμες συμβουλές για τέλεια κάλυψη με διάρκεια

Δεν σου στρώνει το make up; Δοκίμασε αυτά τα βήματα για τέλεια κάλυψη με διάρκεια.

Στόχος πάντα θα είναι η αψεγάδιαστη κι αλαβάστρινη επιδερμίδα που δείχνει φυσική και φρέσκια. Κι, ενώ, θέλεις να απλώσεις το makeup σωστά, κάτι συμβαίνει και δεν σου στρώνει ή δεν μένει εκεί που το θέλεις για πολλές ώρες.

Εφόσον έχεις βρει το make up, foundation ή φον ντε τεν (όπως και να το λες) που θεωρείς ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα, αλλά και στις ανάγκες της, μετά πρέπει να βρεις τη σωστή την κίνηση, προκειμένου να μπορέσει κι αυτό να αναδείξει την αποτελεσματικότητα, αλλά και μαγεία του.

Αρχικά, αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι ότι όλη η διαδικασία - εφαρμογή φον ντε τεν - απαιτεί χρόνο και κάποια μικρή τεχνική.

Έτσι, θα μπορέσει να σου στρώσει, και, πάνω απ’ όλα, να έχει διάρκεια στη μέρα.

  1. Ξεκίνα, λοιπόν, βάζοντας στο πάνω μέρος της παλάμης σου μια μικρή ποσότητα φον ντε τεν (ιδανικά όσο ένα νόμισμα των 50 σεντ).
  2. Έπειτα, πάρε ένα νωπό σφουγγαράκι ή ένα πινέλο και πέρνα μοιρασμένη ποσότητα σε μέτωπο, μύτη και μήλα.
  3. Άπλωσε προς το πηγούνι, τη γραμμή των μαλλιών και τον λαιμό. Ξεκίνα να το δουλεύεις απαλά και χωρίς να βιάζεσαι.
  4. Αφού πετύχεις αυτή την ομοιογενή και τέλεια όψη και παρατηρείς ακόμη κάποιες μικρές ατέλειες (πχ έχεις σπυράκια ή μαύρα στίγματα) πέρασε τοπικά στα σημεία λίγο κονσίλερ.

Έξρα tips

  • Αν θες ένα ανάλαφρο look, δοκίμασε να αναμείξεις το φον ντε τεν σου με την ενυδατική, αλλά και λίγο primer με γυαλάδα. Έτσι φτιάχνεις μια ολοδική σου BB cream.
  • Για μεγαλύτερη διάρκεια στο φον ντε τεν, αλλά και στο μακιγιάζ σου,  ψέκασε τέλος όλο το πρόσωπό σου μ’ ένα ενυδατικό σπρέϊ νερού.
  • Πριν απομακρυνθείς να ξέρεις ότι το πιο σημαντικό όλων για να σου στρώνει τέλεια το φον ντε τεν είναι να εφαρμόζεται σε τέλεια, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Γι’ αυτό μην παραμελείς αυτό το βήμα.

Πηγή: beautydiariesgr

Tags φον ντε τεν, Ομορφια, προσωπο, Μακιγιαζ, FOUNDATION, make up, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8419 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3895 s // Total time: 3.2314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X