Η Κορρές μεταφέρει για τρίτη χρονιά τo μήνυμα #stopsunageing με τη νέα αντηλιακή σειρά Κίτρο Sport


Η Κορρές μεταφέρει για τρίτη χρονιά τo μήνυμα #stopsunageing με τη νέα αντηλιακή σειρά Κίτρο Sport

Ο ήλιος επιδρά αρνητικά στο δέρμα κάθε εποχή, κάθε ημέρα, και υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί, κάθε στιγμή!

Η Κορρές μεταφέρει για τρίτη χρονιά τo μήνυμα #stopsunageing, τονίζοντας ότι ο ήλιος επιδρά αρνητικά στο δέρμα κάθε εποχή, κάθε ημέρα, και υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί, κάθε στιγμή! 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία. Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο. Φθορά που προκαλείται κυρίως μακριά από τις καλοκαιρινές ακτές - σε outdoor δραστηριότητες ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της οδήγησης, σε ημέρες ηλιόλουστες ή γεμάτες σύννεφα. Το παραδοσιακό βραχιολάκι του Μάρτη μαζί με το March Ribbon συνοδεύουν και πάλι το μήνυμα #stopsunageing, για να "προστατεύσουν" τους all-season-outdoors-fans, ξεκινώντας από την 1η Μαρτίου και για τις επόμενες 364 ημέρες.

#KORRESCITRUS

Εστιάζοντας στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων για τη βέλτιστη προστασία από τον ήλιο και τους δώδεκα μήνες του χρόνου, η Κορρές προσθέτει, μεταξύ άλλων, το εκχύλισμα κίτρου, τις β-γλυκάνες, εκχυλίσματα σόγιας και κάρδαμου σε νέες - πάντα silicone-free - φόρμουλες αποτελεσματικής αντηλιακής προστασίας στο πλαίσιο των active sports. Οutdoor δραστηριότητες και προστασία από τον ήλιο είναι αυτονόητος συνδυασμός - η αντηλιακή προστασία ευθύνεται για την υγιή όψη του δέρματος μακροπρόθεσμα, καθώς το τρέξιμο, η κολύμβηση, το περπάτημα, το τένις, οι αθλητικές δραστηριότητες κάθε είδους στην πόλη και στη θάλασσα γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας. Αντηλιακή προστασία που γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική όταν προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του δέρματος κατά την άθληση - οι πόροι ανοίγουν, ιδρώτας και τοξίνες πρέπει να αποβάλλονται, η θερμοκρασία του δέρματος αλλάζει. Η νέα αντηλιακή σειρά Κίτρο Sport δεν περιέχει σιλικόνες, δεν φράζει τους πόρους, είναι κλινικά αποδεδειγμένα μη-φαγεσωρογόνος, είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και στο νερό, ενώ ενυδατώνει, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Τέσσερα νέα πρακτικά προϊόντα που συμβάλλουν στην πρόληψη και μείωση της ορατής φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία σε κάθε δραστηριότητα, στην πόλη ή στην παραλία.

H Κορρές εστιάζει στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση της επιδερμίδας, στοχεύοντας στην ανακάλυψη των βέλτιστων φυσικών τρόπων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Με οδηγό ένα διεθνές εύρος συνεργασιών με υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς στους τομείς της Βιοχημείας, Φαρμακογνωσίας και Κλινικής Δερματολογίας, η Κορρές μελετάει φυσικά εκχυλίσματα και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα εξαιρετικής σημασίας για τα φυσικά προϊόντα.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΤΡΟ SPORT

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50 & SPF30 ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εμπλουτισμένη με φυσικούς πολυσακχαρίτες και βιταμίνες Ε & Β5, βελτιώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος/ ξηρότητα), ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και την ελαστικότητά της. Το κίτρο, φυσική πηγή σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός κάρδαμου και σόγιας μειώνει την εμφάνιση κηλίδων γήρανσης και ρυτίδων, προσδίδοντας λαμπερή όψη.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ SPF50 ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εμπλουτισμένο με αλόη, ηλίανθο, βούτυρο karitè και βιταμίνες Ε & Β5, βελτιώνει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος/ ξηρότητα), ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και ελαστικότητά της, για απαλό δέρμα με υγιή όψη. Το κίτρο, φυσική πηγή σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Με μη λιπαρή, ελαφριά υφή είναι ιδιαίτερα πρακτικό στη χρήση.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY ΣΩΜΑΤΟΣ SPF20 ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Με αόρατη, μη λιπαρή υφή και εμπλουτισμένο με κίτρο, φυσική πηγή σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή, ενώ παράλληλα τονώνει και αναζωογονεί. Ο ηλίανθος, το έλαιο αμυγδάλου και καρύδας και η βιταμίνη Ε ενισχύουν τις ενυδατικές ιδιότητες της σύνθεσης.

#STOPSUNAGEING

FACTS

H έκθεση στον ήλιο προκαλεί βλάβη σε όλα τα σημαντικά συστατικά στοιχεία του δέρματος, όπως επιδερμίδα, χόριο, αιμοφόρα αγγεία, σμηγματογόνοι αδένες.

Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.  

Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης - πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.

Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.

80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.

23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.

75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία - κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.

80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά - είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.

Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.

15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 15.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ x 12 ΜΗΝΕΣ

Αντηλιακή προστασία του δέρματος κάθε ημέρα, κάθε εποχή, κάθε μήνα.

Συστήνεται η χρήση αντηλιακού που φέρει και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA.

Συνθέσεις πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ενισχύουν την προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος.

Είναι προτιμότερο οι οποιεσδήποτε outdoor δραστηριότητες να λαμβάνουν χώρα εκτός του χρονικού διαστήματος 11.00 – 15.00.

Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, η σωστή ποσότητα επάλειψης είναι 2mg/cm2 - περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και το λαιμό και περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα.

Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.

Συστήνεται η εφαρμογή του αντηλιακού σε πρόσωπο, λαιμό (να μην παραλείπεται και το πίσω μέρος του λαιμού) και σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

Ειδικότερα μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση, απαιτείται συχνή επάλειψη - κάθε δύο ώρες ή και συχνότερα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος, επισκεφθείτε το www.stopsunageing.com

Tags κορρες, korres, αντηλιακα, Ομορφια, STOPSUNAGEING, SUNCARE, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1667 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3876 s // Total time: 2.5544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X