Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί παίκτη του "Master Chef"


Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί παίκτη του "Master Chef"

\"Μπήκα στο παιχνίδι για τα χρήματα. Πρέπει να κάνω ένα σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω αν θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα\"

Τους τηλεθεατές του "MasterChef" αιφνιδίασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Σταμάτης Κωβαίος, όταν είπε πως θέλει να κερδίσει τα λεφτά για να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση.

"Χρειάζομαι λεφτά για ένα χειρουργείο το οποίο πρέπει να κάνω. Έχω Κολπική Μαρμαρυγή. Έχω ένα θέμα υγείας το οποίο με ταλαιπωρεί δυο-τρία  χρόνια τώρα. Γι΄ αυτό το λόγο μπήκα στο παιχνίδι, για τα λεφτά. Εντάξει δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω πάρα πολλές πιθανότητες να βγω νικητής", είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κωβαίος.

Τι είναι όμως η Κολπική Μαρμαρυγή;

Σύμφωνα με το iatropedia.gr αν και η κολπική μαρμαρυγή συνήθως δεν είναι απειλητική για τη ζωή, εντούτοις πρόκειται για μια σοβαρή πάθηση, που μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες επιπλοκές. Η κολπική μαρμαρυγή μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό θρόμβων στην καρδιά. Αυτοί με την σειρά τους μπορεί να φτάσουν μέσω των αρτηριών σε άλλα όργανα και να μπλοκάρουν τη ροή του αίματος (ισχαιμία).

Στην κολπική μαρμαρυγή, ο καρδιακός ρυθμός μπορεί να φτάσει ακόμα και πάνω από 140 παλμούς το λεπτό. Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός κανονικού ρυθμού και της κολπικής μαρμαρυγής είναι ότι δεν μπορείτε να προβλέψετε πότε θα είναι ο επόμενος καρδιακός παλμός. Αυτό συμβαίνει, επειδή υπάρχει ταυτόχρονα και αρρυθμία. Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της κολπικής μαρμαρυγής, οι δύο άνω κοιλίες της καρδιάς χτυπούν ακανόνιστα και εκτός συγχρονισμού με τις δύο κάτω κοιλίες.

Ο φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός ενός ατόμου θα πρέπει να είναι μεταξύ 60 και 100 παλμών το λεπτό όταν είναι σε κατάσταση ηρεμίας.

Μια καρδιά με κολπική μαρμαρυγή δεν είναι σε θέση να αντλήσει αρκετό αίμα στο σώμα. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι με κολπική μαρμαρυγή δεν εκδηλώνουν συμπτώματα και δεν γνωρίζουν την κατάστασή τους μέχρι αυτή να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια κάποιας εξέτασης.

Tags σταματης κωβαιος, master Chef, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, προβλημα υγειας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2503 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.6263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X