Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τη μικρή Αριάδνη μετά τη γέννησή της!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τη μικρή Αριάδνη μετά τη γέννησή της!

“Έκλαιγα όλη την ημέρα. Ήρθαν μου πήραν το μωρό. Το πήραν σε άλλο δωμάτιο και το ηρέμησαν”

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, το πρώτο διάστημα μετά τον ερχομό της κορούλας τους, Ισμήνης, αναφέρθηκε στα προσωπικά της βιώματα την αντίστοιχη περίοδο με την Αριάδνη νεογέννητη στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έδειξε τη μικρή Αριάδνη να ζωγραφίζει με τον παππού της!

“Ήταν δύο εβδομάδες πολύ ευτυχισμένες στιγμές και πολύ δύσκολες μαζί. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογικό. Είχα και μέρα που έκλαιγα όλη την ημέρα. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα […] Όταν έκλαιγα εγώ πάρα πολύ, που ήταν η πιο δύσκολή μου ημέρα του θηλασμού… Εκείνη την ημέρα ήρθαν και μου πήραν το μωρό, το πήραν σε άλλο δωμάτιο, το ηρέμησαν. Με ηρέμησαν και εμένα και μετά από κάποιες ώρες ξαναείδα το μωρό μου για να ηρεμήσω κι εγώ και να του μεταδώσω αυτή την ηρεμία”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αριαδνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4490 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3474 s // Total time: 2.7964 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X