Πολυτέλεια με άρωμα... Molton Brown


Πολυτέλεια με άρωμα... Molton Brown

H βρετανική μάρκα ξεχωρίζει για τα ευφάνταστα συστατικά που μαζεύει από όλο τον κόσμο και τις μοναδικές ευωδιές τους.

Γνωστή για τα εμβληματικά της αρώματα και τις πλούσιες της σειρές από αφρόλουτρα, σαπούνια χεριών, κρέμες σώματος και κεριά, η βρετανική μάρκα Molton Brown, ξεχωρίζει για τα ευφάνταστα συστατικά που μαζεύει από όλο τον κόσμο, και τις μοναδικές ευωδιές τους.

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ STORY

Η Molton Brown, έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο κοσμικό Mayfair του Λονδίνου το 1973, όπου παραδοσιακοί τεχνίτες αναμειγνύαν προϊόντα περιποίησης μαλλιών με το χέρι. Από τότε οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Οίκου, σαγηνεύουν τις αισθήσεις σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα με χαρακτηριστικά εξωτικές ευωδίες.

Γνωστοί και ως οι δημιουργοί του πρώτου πολυτελούς υγρού σαπουνιού για τα χέρια, οι αρωματοποιοί της Molton Brown ταξιδεύουν μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη για να συλλέξουν τα πιο σπάνια και πολύτιμα συστατικά και να τελειοποιήσουν τις δημιουργίες τους. Οι ιστορίες αναζήτησης και καινοτομίας της Molton Brown είναι στ’ αλήθεια τόσο πλούσιες, όσο και οι συνθέσεις της.

Σήμερα, πιστή στη βρετανική της κληρονομιά, η μάρκα φέρει υπερήφανα την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας και ο Οίκος είναι και επίσημος προμηθευτής του παλατιού, σε είδη προσωπικής περιποίησης.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Οι συλλογές προϊόντων της Molton Brown είναι σχεδιασμένες για να μετατρέψουν την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας, περιποίησης και χαλάρωσης, σε μια πραγματική εμπειρία πολυτέλειας. Ο Οίκος λειτουργεί με ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα, εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας συνεχώς τον κατάλογό του, με νέες ολοκληρωμένες συλλογές που συμπεριλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, αρώματα, αρωματικά χώρου και κεριά.

Κάθε συλλογή ακολουθεί ένα μοναδικό concept, με τη δική της ξεχωριστή σύνθεση που δημιουργείται μέσα από την εξειδικευμένη και προσεγμένη ανάμειξη επιλεγμένων συστατικών, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Οι σειρές της Molton Brown κατακτούν συστηματικά, πολυάριθμα σημαντικά βραβεία ομορφιάς και καινοτομίας, ενώ η μάρκα έχει κερδίσει και το βραβείο Leaping Bunny, που πιστοποιεί ότι τα προϊόντα της, δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

ORANGE & BERGAMOT: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

H πολυβραβευμένη συλλογή Orange & Bergamot, αποτελεί bestseller για περισσότερο από τριάντα χρόνια, και θεωρείται πλέον ως η signature σειρά του Οίκου. Το μοναδικό άρωμα που χαρακτηρίζει τη σειρά, είναι εμπνευσμένο από άνθη νερατζιάς ενώ θυμίζει αρώματα που συναντά κανείς στους δρόμους και τις βασιλικές αυλές της Σεβίλλης. Η ξεχωριστή της σύνθεση αναβλύζει νότες από λεμόνι, πορτοκάλι και περγαμόντο της Ανδαλουσίας, δημιουργώντας ένα υπέροχα μαγευτικό συνδυασμό, που σαγηνεύει.

Η συλλογή συμπεριλαμβάνει πολυτελή προϊόντα σώματος όπως το Radiant Body Polisher και Body Oil, αναζωογονητικό αφρόλουτρο, μεθυστικό eau de toilette, χαλαρωτικά κεριά, aroma reeds καθώς και εξαιρετικά πλούσια σαπούνια, κρέμες και λοσιόν, για τα χέρια.

HEAVENLY GINGERLILY: ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Μία ακόμη συλλογή-αστέρι της Molton Brown είναι και η Heavenly Gingerlily, φτιαγμένη με τα πιο εκλεκτά αιθέρια έλαια και ενεργά εκχυλίσματα, που φέρνουν αρώματα από τα νησιά της Πολυνησίας. Γνωστή για την απαλή της σύνθεση, ιδανική και για κάθε τύπο επιδερμίδας, η σειρά συμπεριλαμβάνει κρέμες χεριών και σώματος που λειτουργούν ως φυσικό ενυδατικό με έντονες θρεπτικές ιδιότητες καθώς και γυναικείο άρωμα, κεριά, αρωματικά χώρου και αφρόλουτρο.

Η πολύ ιδιαίτερη της σύνθεση οφείλεται κυρίως στο έλαιο καρυδιών Tamanu από την Ταϊτή, το οποίο οι κάτοικοί της χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν την επιδερμίδα από τον ήλιο και τη αλμύρα της θάλασσας. Με νότες από κρίνα, μίκα, τουμπερόζα, πιπερόριζα και κάρδαμο, οι τροπικές ευωδιές της απίθανης αυτής συλλογής ξυπνούν τις αισθήσεις και αναζωογονούν παράλληλα μυαλό και σώμα.

Ανακαλύψτε και εσείς όλες τις συλλογές της Molten Brown στα καταστήματα Beauty Line, σε όλες τις πόλεις. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook: MoltonBrownCyprus.

Tags molton brown, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2127 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2118 s // Total time: 2.4244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X