Εβελίνα Σκίτσκο: Δεν θα πιστεύετε ποιοι επώνυμοι Κύπριοι την ανακάλυψαν και την έβαλαν στο χώρο του μοντέλινγκ


Εβελίνα Σκίτσκο: Δεν θα πιστεύετε ποιοι επώνυμοι Κύπριοι την ανακάλυψαν και την έβαλαν στο χώρο του μοντέλινγκ

Τι λέει η Κύπρια φιβαλίστ του \"Greece\'s Next Top Model\" για τα άτομα που την ανακάλυψαν; 

Συνέντευξη στη "Madame Figaro Κύπρου" και την Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Κύπρια φιναλίστ του "Greece's Next Top Model" και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τους επώνυμους Κύπριους σχεδιαστές που την ανακάλυψαν και την έβαλαν στο υπέροχο χώρο της μόδας

Αγαπούσες πάντα τον χώρο του µόντελινγκ; 
Σε αντίθεση µε πολλά κορίτσια, που ήθελαν να γίνουν µοντέλα, εγώ δεν σκέφτηκα ποτέ να ασχοληθώ µε αυτόν τον χώρο. ∆εν ήξερα καλά-καλά περί τίνος επρόκειτο. 
Και πώς µπήκε στη ζωή σου;
Στα 13 µου έκανα βόλτα µε τους φίλους µου στο Μall στη Λευκωσία. Καθώς περπατούσα µε προσέγγισαν οι fashion designers ∆ήµος Νατάρ και Ανδρέας Γεωργίου και µε ρώτησαν αν είµαι µοντέλο. Τους απάντησα αρνητικά. Μου έδωσαν την κάρτα τους και µε ρώτησαν αν ήθελα να κάνω µια φωτογράφιση για το look book τους. ∆εν ήξερα ποιοι είναι. Το είπα στη µαµά µου. Μίλησε µαζί τους και µου είπε ότι εφόσον επρόκειτο για µια επαγγελµατική δουλειά, για την οποία θα πληρωνόµουν, αν ήθελα µπορούσα να το κάνω. Τελικά µου άρεσε και το µόντελινγκ έγινε η δουλειά µου.

Πώς ήταν το να βγάζεις τα δικά σου χρήµατα από τόσο µικρή ηλικία; 
Τέλεια. Από τα 13 µου, όταν ξεκίνησα το µόντελινγκ, δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ από τη µητέρα µου. Πλήρωνα µόνη µου τα φροντιστήριά µου, τις εξόδους µου. Η µαµά µου είχε άλλα τρία παιδιά, που έπρεπε να µεγαλώσει.
Υπήρξε περίοδος που ψωνίστηκες µε όλο αυτό;
Ποτέ. Νοµίζω επειδή ξεκίνησα σε πολύ µικρή ηλικία. Ήµουν πολύ αθώα, δεν το είδα ποτέ ως κάτι ιδιαίτερο. Ήταν µια δουλειά, όπως όλες οι άλλες, όπου πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις.

Tags εβελινα σκιτσκο, ανδρεας γεωργιου, Δημος Ναταρ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, μόδα, madame Figaro Κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9113 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4109 s // Total time: 2.3222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X