O Tom Ford αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής


O Tom Ford αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής

Νέα εποχή για το Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής.

Ξεκινάει μια νέα εποχή για το CFDA αφού έπειτα από 13 χρόνια στην προεδρία του συμβούλιου, η Diane Von Furstenberg αποχωρεί αφήνοντας στη θέση της τον Tom Ford. Μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, το CFDA ανακοίνωσε ότι ο διορισμός του σχεδιαστή θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2020.

Ο Tom Ford, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Αμερικανούς σχεδιαστές, ο οποίος διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας. Το 1994 είχε αναλάβει καθήκοντα Creative Director στον οίκο Gucci καταφέρνοντας να ανεβάσει την αξία του στα 4 δις ευρώ.

Πέντε χρόνια αργότερα κλήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο για τον οίκο Yves Saint Laurent τον οποίο έπρεπε να σώσει από την οικονομική καταστροφή. Παράλληλα, το 2005, ο Αμερικανός σχεδιαστής αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του fashion brand.

Ο Tom Ford μάλιστα απέσπασε το βραβείο Σχεδιαστής Μόδας της Χρονιάς δύο φόρες το 2008 και το 2015 ενώ το 2001 κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου Σχεδιαστή Μόδα Γυναικείων Ενδυμάτων» και το 2002 το τίτλο του "Καλύτερου Σχεδιαστή Αξεσουάρ".

Tags tom ford, FASHION NEWS, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4877 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2277 s // Total time: 2.7154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X