Γνωρίζετε ότι η μέθοδος GYROKINESIS® είναι ήδη στην Κύπρο;


Γνωρίζετε ότι η μέθοδος GYROKINESIS® είναι ήδη στην Κύπρο;

Η μέθοδος GYROKINESIS® είναι μία συναρπαστική ασκησιολογική μέθοδος που προάγει την υγεία και την ευεξία και αναδεικνύει την αρμονία και τη χάρη στην κίνηση!

Τονώνει και εξισορροπεί την ενέργειά μας, χαρίζοντας στο σώμα ζωντάνια και λάμψη και στοχεύει να μας βοηθήσει να βιώνουμε μία κατάσταση εσωτερικής πληρότητας και ισορροπίας.

Ενσωματώνοντας κίνηση, αναπνοή και βιωματικό διαλογισμό, η μέθοδός μας έχει επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και ανοίγει τα κανάλια ενέργειας που ρέει μέσα σε αυτό. Διεγείρει το νευρομυϊκό σύστημα και αυξάνει το εύρος και την ποιότητα των κινήσεων.

Είναι κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως ηλικίας, ικανοτήτων ή σωματότυπου.

Μέσα από συναρπαστικές ασκήσεις που διαδέχονται η μία την άλλη και ακολουθούν συγκεκριμένο ρυθμό, συνδυάζει την ψυχαγωγία και την αύξηση της ζωτικότητας με τη θεραπεία της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, του εξωτερικού αλλά και του βαθύτερου εσωτερικού νευρομυϊκού συστήματος και παρέχει ποιότητες και οφέλη παρόμοια με αυτά που συναντάμε στο Tai Chi, Yoga, χορό, κολύμβηση και αεροβική γυμναστική.

Με τη μέθοδο Gyrokinesis:

- Αναπτύσσετε σε βάθος σωματική ευελιξία και ενδυνάμωση
- Αναζωογονείτε την ενέργεια του σώματός σας
- Ανακουφίζεστε από χρόνιους πόνους
- Απαλλάσσεστε από δυσκαμψίες
- Απελευθερώνεστε από την ένταση του σώματος

- Περιορίζετε το άγχος της καθημερινότητας
- Διευρύνετε την επίγνωση του σώματός σας
- Αναβιώνετε την χάρη στην κίνησή σας
- Ενισχύετε γενικότερα την υγεία και ευεξία σας

Ομαδικά μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 8:00 – 9:00 μ.μ. στο Cocoon Wellness Center (Λεωφ. Αθαλάσσης 130) από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή GYROKINESIS® Γεράσιμο Στρογγυλάκο, ο οποίος ήρθε πρόσφατα από την Ελλάδα με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κύπρο.

Οι ασκήσεις γίνονται σε σκαμπό, στρωματάκια και όρθια θέση και παρουσιάζονται αργά ώστε να είναι σε θέση να τις ακολουθούν οι συμμετέχοντες. 

Ο Γεράσιμος είναι Group & Personal Coach, ειδικευμένος στην τέχνη της κίνησης και της αναπνοής και παρέχει ομαδικά και ατομικά μαθήματα καθώς και θεραπείες με στόχο την υγιή σύνδεση σώματος-νου-ψυχής. Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί συνδυάζουν πρακτικές αρχαίων πολιτισμών (Σαμανισμός, Yoga, Pranayama, Reiki) με πρακτικές της νεώτερης εποχής (Gyrokinesis, Soma breath) για την ενδυνάμωση και εξισορρόπηση της ενέργειάς μας και την αφύπνιση του εσωτερικού μας δυναμικού.

Για λεπτομέρειες...

Ιστοσελίδαwww.gerasimoss.com
FacebookGerasimos Gyrokinesis Trainer

Email: gstroggilakos@gmail.com
Τηλέφωνο: 96596101

Tags GYROKINESIS®


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8877 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3531 s // Total time: 3.2408 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X