Η Zendaya αναβιώνει όλες τις τάσεις των 70’s μέσα από την πρώτη της συνεργασία με τον Tommy Hilfiger


Η Zendaya αναβιώνει όλες τις τάσεις των 70’s μέσα από την πρώτη της συνεργασία με τον Tommy Hilfiger

Η συλλογή TommyXZendaya γιορτάζει τις δυνατές, iconic γυναίκες της δεκαετίας του ‘70.

Η κληρονομιά του brand Tommy Hilfiger συνδέεται στενά με συνεργασίες με icons της pop κουλτούρας από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής, των τεχνών και της ψυχαγωγίας.  Μετά το supermodel Gigi Hadid, ο Αμερικανός designer ενώνει τις δυνάμεις του με την 22χρονη ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια, Zendaya, μια ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητή σταρ στη νεολαία, η οποία γίνεται η νέα brand ambassador των γυναικείων συλλογών του Tommy Hilfiger.

Το κοριτσάκι της Disney που έγινε παγκόσμιο fashion icon

Οι ποικίλες καλλιτεχνικές ανησυχίες της Zendaya άρχισαν να εκδηλώνονται από πολύ νωρίς. Σε ηλικία 14 ετών, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Disney Channel, "Shake It Up", ενώ ακολούθησαν συμμετοχές σε blockbuster ταινίες όπως "Spider-Man: Homecoming" και "The Greatest Showman", ενώ το 2013 κυκλοφόρησε και το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο "Zendaya".

Την ίδια χρονιά δημιούργησε και την πρώτη της προσωπική συλλογή ρούχων, εμπνευσμένη από το ρόλο της στο "Shake it Up", αποτελούμενη από γκέτες, shorts, τζάκετ, μπαντάνες, αθλητικά κομμάτια και αξεσουάρ. Η ίδια λατρεύει το εναλλακτικό streetwear ντύσιμο, τα έντονα χρώματα, τα prints και τους τολμηρούς mix n’ match συνδυασμούς, με τις ιδιαίτερες smart casual και glamorous red carpet εμφανίσεις της να την κατατάσσουν στη λίστα με πιο καλοντυμένες celebrities του Χόλυγουντ και να την καθιστούν ως παγκόσμιο fashion icon, με εκατοντάδες κορίτσια να εμπνέονται καθημερινά από το στυλ της.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Tommy Hilfiger ανακοίνωσε την Zendaya ως τη νέα global ambassador των γυναικείων συλλόγων και συν-σχεδιάστρια για τη συλλογή TommyXZendaya. "Λατρεύω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που παθιάζονται στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και που εμπνέουν τις νεότερες γενιές να κάνουν το ίδιο. Η Zendaya είναι ένα παγκόσμιο icon. Μέσα από τη μόδα κάνει τολμηρές δηλώσεις ενώ παραμένει αληθινή ως προς τον εαυτό της. Η capsule συλλογή μας θα “παντρέψει” το εκλεκτό στυλ της με το αμερικανικό πνεύμα του brand", δήλωσε ο Αμερικανός designer.

Back to the 70’s

Η μόδα, όσα χρόνια κι αν περνούν, δεν σταματά να είναι ένα συνεχές ταξίδι σε προηγούμενες δεκαετίες, επαναφέροντας στο σήμερα τάσεις που κυριάρχησαν στο παρελθόν, αλλά με μία πιο φρέσκια και σύγχρονη ματιά.

 Μέσα από την πρώτη τους συνεργασία, ο Tommy Hilfiger και η Zendaya μας ταξιδεύουν πίσω στη μόδα των 70’s (η οποία χαρακτηρίστηκε από την κουλτούρα της ντίσκο και του θρυλικού Studio 54) και αποτίνουν φόρο τιμής στις δυνατές, iconic γυναίκες της θρυλικής αυτής εποχής, θυμίζοντάς μας το fashion show "Battle of Versailles" που έλαβε χώρα εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά και το δυναμικό statement που έδωσαν τα μοντέλα της Αμερικής που περπάτησαν στην πασαρέλα.

Από τη συλλογή TommyXZendaya, η οποία σχεδιάστηκε από τον Αμερικανό σχεδιαστή σε συνεργασία με την Zendaya (πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια), δεν θα μπορούσαν να λείπουν κομμάτια-κλειδιά της δεκαετίας του ‘70, όπως τα ψηλόμεσα καμπάνα παντελόνια και φούστες, τα κρουαζέ φορέματα, το λαμπερό χρυσό χρώμα, οι τόνοι του μπορντό και του navy blue, τα oversized αξεσουάρ, οι ξύλινες πλατφόρμες, τα λευκά t-shirts με prints, τα tailored κοστούμια, οι πολύχρωμες ρίγες και τα floral μοτίβα, τα χειροποίητα zodiac inspired σχέδια, τα πολυτελή σατέν πουκάμισα, οι ολόσωμες φόρμες, το σέξι denim, το καρό και το δέρμα. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, μέχρι τα μαγιό και τα εσώρουχα, η συλλογή TommyXZendaya αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στο μέλλον.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 έκανε πρεμιέρα στο εμπειρικό runway event TOMMYNOW στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο Théâtre des Champs Elysées. Καταρρίπτοντας ένα ακόμα κλισέ του κόσμου της μόδας, η συλλογή παρουσιάστηκε εξολοκλήρου από μαύρα μοντέλα κάθε σωματότυπου, ηλικίας και απόχρωσης, με την θρυλική pop star Grace Jones να κλείνει το show και εμβληματικά supermodels όπως οι Jourdan Dunn, η Winnie Harlow, αλλά και η ίδια η Zendaya, να δίνουν το παρών τους στην πασαρέλα.

Η συλλογή TommyXZendaya θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 16 Απριλίου.

Tags Zendaya, Tommy Hilfiger, TommyXZendaya, fashion, FASHION NEWS, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3523 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3484 s // Total time: 2.7007 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X