Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης: Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους και πότε ο γάμος τους;


Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης: Πότε θα γίνει η  βάπτιση της κόρης τους και πότε ο γάμος τους;

Όλες οι λεπτομέρειες για τα δύο μυστήρια στη ζωή του διάσημου ερωτευμένου ζευγαριού   

Σε διαδικασία προετοιμασίας μίας από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές τους, τη βάπτιση της κόρης τους, βρίσκονται αυτό το διάστημα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real News”, το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποφασίσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να κάνει γάμο και βάπτιση μαζί. Προτεραιότητα και των δύο ήταν η βάπτιση της μικρής, που πρόσφατα αποφάσισαν να γίνει στα τέλη της άνοιξης.

Πιθανότερος τόπος είναι η Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα του Stavento και μόνιμος τόπος κατοικίας του ζευγαριού, μετά τον ερχομό της κόρης τους στη ζωή. Νονός της μικρής έχουν αποφασίσει όπως σας έχουμε πληροφορήσει να είναι ένας πολύ καλός τους φίλους, ο Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας, ο οποίος είναι γνωστός στον κόσμο της κοσμετολογίας και της αισθητικής στο Νησί της Αφροδίτης, μιας και η οικογένειά του διαθέτει αλυσίδα κέντρων ομορφιάς και περιποίησης.

Διαβάστε ακόμα: Ήβη Αδάμου: Μιλάει για τον ερχομό δεύτερου παιδιού!

Όσο για τον γάμο, κανένας από τους δύο δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο, αναβάλλοντας συνεχώς την ημερομηνία. Άλλωστε, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, έχοντας στήσει την οικογενειακή τους φωλιά στην όμορφη Αλεξανδρούπολη.

Tags ηβη αδαμου, μιχάλης κουινέλης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2551 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4003 s // Total time: 2.6554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X