Η Clarins σου προτείνει το μακιγιάζ της άνοιξης


Η Clarins σου προτείνει το μακιγιάζ της άνοιξης

Χρώματα και υφές για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. 

Η Clarins σας δίνει τα 4 είδη πρώτης ανάγκης που είναι και καινοτόμα και εύκολα στην χρήση: μια μάσκαρα που τα κάνει όλα για μια θαυμάσια 4D εμφάνιση, υπέροχες σκιές, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μολύβι ματιών και το τέλειο μολύβι για άψογα φρύδια.

Wonder Perfect Mascara 4D

Η νέα Wonder Perfect Mascara 4D τώρα δίνει στις βλεφαρίδες τις 4 διαστάσεις για μια άψογη εμφάνιση. Όχι μόνο αυτό, επίσης φροντίζει τις βλεφαρίδες. Όσο πιο πολύ την φοράτε , τόσο πιο όμορφες, δυνατές και μακρύτερες θα είναι οι βλεφαρίδες σας.

Καλύπτει την κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα μέχρι την άκρη για να δώσει όγκο από την πρώτη εφαρμογή. Επίσης χάρη στο σύμπλεγμα Lash Boosting με οφέλη για τις βλεφαρίδες, οι βλεφαρίδες είναι πιο δυνατές και πιο πυκνές μέρα με την μέρα.

Η υφή της περιβάλλει τις βλεφαρίδες και δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα επιμήκυνσης. Επίσης, το σύμπλεγμα Lash Boosting προσφέρει μια δράση στο μήκος των βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες είναι πιο μακριές μέρα με την μέρα.

Χάρη στον συνδυασμό 3 φυτικών κεριών, συμπεριλαμβανομένου κερί από τριαντάφυλλο, η Wonder Perfect Mascara 4D καλύπτει τις βλεφαρίδες με ένα ελαφρύ φιλμ για να δημιουργήσει μια άψογα τέλεια κλίση.

Καμία βλεφαρίδα δεν μένει πίσω χάρη στο αποκλειστικό βουρτσάκι της Clarins, το οποίο ξεχωρίζει και καλύπτει κάθε βλεφαρίδα, μια προς μια. Οι εξαιρετικά απαλές ίνες αγκαλιάζουν τέλεια τις βλεφαρίδες, καλύπτοντάς τες με ένα ομοιόμορφο, βέλτιστο ποσό τις φόρμουλάς της συμπυκνωμένη από 100% ορυκτή χρωστική ουσία.

Ombre Velvet, Ombre Satin, Ombre Sparkle

Επιλέξτε το look που ταιριάζει στην διάθεσή σας, στα πλάνα της μέρας σας ή της νύχτας σας. Θέλετε κάτι απλό τότε επιλέξτε ματ. Το σατινένιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Θέλετε να λάμψετε πραγματικά; Τότε το λαμπερό είναι για εσάς με τα μαργαριτάρια που αντανακλούν το φως.

9 αποχρώσεις με τρεις διαφορετικές υφές. 3 αποχρώσεις με ματ τελείωμα. 3 αποχρώσεις με σατινένιο cream-gel τελείωμα και 3 αποχρώσεις με τελείωμα λαμπερής πούδρας.

Αυτές οι σκιές είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή για ένα τέλειο αποτέλεσμα σε λίγα μόνο λεπτά. Οι υφές απλώνονται και αναμιγνύονται πολύ γρήγορα και εύκολα με το δάχτυλο ή βουρτσάκι, για να δημιουργήσετε το λουκ που επιθυμείτε. Δεν τρέχουν, δεν μουντζουρώνουν.

Waterproof Eye Pencil

Με μια μόνο εφαρμογή, τονίστε και μεγαλώστε τα μάτια σας. Με την τέλεια σχηματισμένη άκρη ακριβείας και την ρευστή υφή, η ανάμιξη γίνεται παιχνίδι και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή. Είτε είστε μπροστά στον καθρέφτη ή στο λεωφορείο, αρχάριος ή επαγγελματίας, η δημιουργία γραμμής γίνεται παιχνίδι. Το Waterproof Pencil ακολουθεί τέλεια την καμπύλη του ματιού, για μια τέλεια γραμμή και ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά. Το αποτέλεσμα στο χρώμα είναι άμεσο, έντονο και μακράς διάρκειας (8 ώρες). Χρησιμοποιήστε το σαν ένα κλασικό eyeliner ή σαν μολύβι για την δημιουργία διαφορετικών εμφανίσεων. Η επιλογή είναι δική σας!

Κυκλοφορεί σε 5 αποχρώσεις.

Tags clarins, Μακιγιαζ, Ομορφια, makeup, make-up, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1435 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2713 s // Total time: 4.4148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X