Ελεονώρα Μελέτη: Μας έδειξε τη μικρή Αλεξάνδρα στο κρεβάτι της κλινικής! [εικόνα]


Ελεονώρα Μελέτη: Μας έδειξε τη μικρή Αλεξάνδρα στο κρεβάτι της κλινικής! [εικόνα]

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 10 μηνών κορούλας της παρουσιάστριας;

Η Ελεονώρα Μελέτη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από μερικές ημέρες πως βρισκόταν στην κλινική καθώς η κορούλα της, Αλεξάνδρα, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα όσον αφορά στην υγεία της και συγκεκριμένα Γρίπη Α.

Η παρουσιάστρια έλαβε χιλιάδες μηνύματα για την κόρη της και θέλησε να απαντήσει σε όλους, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ανήρτησε μία εικόνα της κόρης της στο κρεβάτι της κλινικής να διαβάζει ένα παραμυθάκι.

Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές και να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τρυφερότητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το Αλεξανδρακι απ’ όλους εσάς ως απάντηση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μέχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... "πάει φαντάρος", που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας εκφράσει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικό να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων "ευχαριστώ”, έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, κόρη, αλεξανδρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2033 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2347 s // Total time: 2.4380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X